Παρασκευή, Μαρτίου 26

Στον ανακριτή ο 58χρονος για το ριφιφί στο Ψυχικό – Δίπλα του η Τέτα Καμπουρέλη

5270318

Ενώπιον του 12 τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο 58χρόνος επιχειρηματίας προκειμένου να απολογηθεί για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού. Ο κατηγορούμενος, συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκε πριν από λίγο στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε φτάσει και η σύζυγος του, Τέτα Καμπουρέλη, η οποία αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, θα καταθέσει στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο θα υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του θα επιχειρήσει να αντικρούσει το βασικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία σε βάρος του και αφορά στο γενετικό του υλικό που εντοπίστηκε σε μία από τις θυρίδες. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Η πλευρά του 58χρονου φέρεται να υποστηρίζει ότι το dna του, εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

5270315makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .