Τρίτη, Μαρτίου 30

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ 60 ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ

νοσοκομειο

Συναγερμός έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές ύστερα από τον θάνατο μιας 65χρονης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί βρήκαν την άτυχη γυναίκα, 20 λεπτά αφότου είχε κάνει το εμβόλιο, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί παρέλαβαν την γυναίκα και την μετέφεραν ξανά στο Κέντρο, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Το συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ειδικούς οι οποίοι εξετάζουν τα αίτια του θανάτου της 60χρονης γυναίκας και το αν αυτά σχετίζονται με το εμβόλιο που έλαβε νωρίτερα, το οποίο βάση ηλικίας είναι το astrazeneca.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής στην άτυχη γυναίκα για να προσδιορισθούν τα αίτια του θανάτου της, που έως τώρα καταγράφεται ως «αιφνίδιος» για να διαπιστωθεί αν συνδέεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το εμβόλιο..makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .