ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ανήλικη προς Λιγνάδη: «Ούτε θα σου θυμίσω πως το έχουμε κάνει 7 φορές…»

λιγναδης ωραια κοντινη

Επιστολές πάθους από θαυμάστριες και θαυμαστές κάθε ηλικίας -ακόμη και ανηλίκους!- φαίνεται πως λάμβανε ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, φροντίζοντας μάλιστα να κρατάει καλά κρυμμένα τα… διαπιστευτήρια των ερωτικών «επιτυχιών» του.

Το περιεχόμενο και ο τρόπος γραφής των επιστολών που βρέθηκαν σε έναν φάκελο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε φανερώνουν πως ο πρώην ισχυρός άνδρας του ελληνικού θεάτρου ασκούσε μεγάλη επιρροή σε ανήλικους μαθητές, οι οποίοι όχι μόνο τον ερωτεύτηκαν, αλλά, με βάση όσα αναφέρονται στα εν λόγω γράμματα, θα έκοβαν και τις…

φλέβες τους για εκείνον!

«Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου, απλά σε χρειάζομαι… και το πρεζάκι την πρέζα του παραμύθα τη λέει. Εντάξει, συμβαίνει στο 90% των σχέσεων αυτό το πάρε-δώσε. Αλλά μεταξύ μας δεν ήθελα να συμβεί. Είναι άδικο, δεν είναι; Θέλω να πω ότι το 2000 και σόρρυ που γυρίζω πίσω, εντάξει δεν είμαστε και ο Ρωμαίος και Ιουλιέτα του millenium -αν και γιατί όχι- με άγγιξες μία φορά ή δύο τότε σπίτι σου που μόλις είχες μετακομίσει και εγώ σαν τρελή ήθελα να πέσω στο κρεβάτι μαζί σου και να μη σηκωθώ ποτέ! Και εσύ το ήθελες, το ξέρω, το ένιωθα και αυτό είναι αληθινό. Ο έρωτας είναι πάντα αληθινός. Δεν θέλω άλλο να πενθώ για σένα. Ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που άφησα να συμβούν. Θα μπορούσα να σε αγαπώ, είμαι σίγουρη. Εσένα, μόνο εσένα. Σε ξέρω πολύ καλά και θα μπορούσα να σε αγαπώ. Να σε ακούω πραγματικά. Που ποτέ δεν το έκανα. Τρεις φορές σε βρήκα και σε έχασα, δεν ξέρω τι θα γίνει από δω και πέρα. Μάλλον τελείωσαν όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε ηλικία 10 ετών!

Και συνεχίζει: «Παρ’ όλο που είσαι τόσο κακός και εγωκεντρικός και ανώμαλος και Νάρκισσος, όταν αγαπάς, είσαι αγνός. Δεν είμαι τόσο χαζή να κόψω τις φλέβες μου για σένα. Δηλαδή, θα τις έκοβα ευχαρίστως το 2000 και πού ξέρεις μπορεί να ξανασυναντηθούμε… Και δεν είναι στο χέρι μου από ό,τι καταλαβαίνω. Και τι έλεγα; Αααα ναι, μπορεί και να ξανασυναντηθούμε… Λέω και να σε ερωτευτώ πάλι όπως τότε και να πέσω και από το μπαλκόνι, κ.λπ., αλλά τώρα δεν έχει νόημα».

Ένα άλλο γράμμα, που βρέθηκε στον ίδιο φάκελο με το παραπάνω και που ο τρόπος που έχει συνταχθεί φανερώνει πως ο αποστολέας είναι παιδί, αναφέρει τα εξής: «Σε αγαπώ. Το αποφάσισα και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. […] Και σε όποιον μιλήσει άσχημα θα πω “ότι όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του”», γράφει ο αποστολέας και συνεχίζει: «Και δεν θα σε ξαναθάψω στις φίλες και τους φίλους μου. Ούτε θα μιλήσω ξανά για σεξ, ούτε θα σου θυμίσω πως το έχουμε κάνει 7 φορές κι άλλες τρεις από το τηλέφωνο. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Έχει περάσει ένας χρόνος και πέντε μήνες από την τελευταία φορά που το κάναμε live και περίπου ένας χρόνος από τότε που το κάναμε τηλεφωνικά και έχεις να με φιλήσεις στο στόμα από τα Χριστούγεννα, από πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα χωρίς γλώσσα»!

Έκρυβε ένα… φορτηγό αποδείξεις
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, ενώ την περασμένη Τετάρτη οι Αρχές έκαναν επί ώρες «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν έκαναν κανέναν απολύτως έλεγχο στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε. Πρόκειται για έναν κοινόχρηστο χώρο, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν οι εν λόγω επιστολές, καθώς και φωτογραφίες, κασέτες και πολλά άλλα προσωπικά του αντικείμενα, για την ύπαρξη του οποίου κανείς ένοικος της πολυκατοικίας δεν ενημέρωσε τις Αρχές που ερευνούσαν.

Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολογραφίας το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε νέα έρευνα στο σημείο και γέμισε ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα του σκηνοθέτη που δεν είχαν εντοπιστεί στον πρώτο έλεγχο και κατασχέθηκαν!

Ωστόσο, τα «κενά» στις έρευνες της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν περιορίζονται στην παράβλεψη του υπογείου κατά την αυτοψία στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη το βασικό ερώτημα ήταν γιατί οι Αρχές δεν προχώρησαν σε έρευνες στην οικία του κατηγορουμένου και, κυρίως, στην κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου και του υπολογιστή του, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, για την αναζήτηση στοιχείων τα οποία πιθανόν θα «έδεναν» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Μετά τον έλεγχο στο διαμέρισμα και το αυτοκίνητο του εντολέα του, ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού-σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον της ανακρίτριας που τη διέταξε, κατηγορώντας την ευθέως ότι επιχειρεί να συγκεντρώσει στοιχεία «προκατειλημμένη ούσα, για να στηρίξετε τόσο την κατασκευασμένη κατηγορία εις βάρος του Δημητρίου Λιγνάδη, όσο και για να καλύψετε τις προανακριτικές και ανακριτικές παραλείψεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και τις οποίες σήμερα κατέθεσα ενώπιον του Αρείου Πάγου υπό τη μορφή αναφοράς εις βάρος σας, ώστε να ελεγχθείτε πειθαρχικά».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a4%ce%a1%ce%99%ce%a7%ce%99%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%95%ce%a3-%ce%9f%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%91%ce%bd%ce%ae%ce%bb/