Παρασκευή, Μαρτίου 19

Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΏ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !



Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της διαδικασίας Ασύλου και μετά την αυτόματη καιαναδρομική έκδοση Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού(ΠΑΑΥΠΑ) στους αιτούντες άσυλο που διαμένουν στην Ελλάδα, το Υπουργείο Μετανάστευσης καιΑσύλου προχωρά και στην ψηφιακή απόδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) στους υπηκόους τρίτων χωρών ή στους ανιθαγενείς που τους έχει επιδοθεί Δελτίο Αιτούντος ΔιεθνήΠροστασία, σε μορφή κάρτας η οποία είναι σε ισχύ.




Από σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, τα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου, οι δομές φιλοξενίας καιτα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) αποδίδουν ΑΦΜ
στους αιτούντες Διεθνή Προστασία, οιοποίοι θα μπορούν να ενημερώνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση apps.migration.gov.gr/afm γιατο αν τους έχει αποδοθεί ΑΦΜ και σε περίπτωση που τους έχει αποδοθεί, για τον προσωπικό τους ΑΦΜ καθώς και την αρμόδια ΔΟΥ.

Όπως συνέβη και με την αυτόματη έκδοση ΠΑΑΥΠΑ, η ψηφιακή έκδοση ΑΦΜ θα συμβάλλειαποτελεσματικά στην περαιτέρω αποσυμφόρηση των γραφείων της Υπηρεσίας Ασύλου, στηναμεσότερη εξυπηρέτηση των αιτούντων Διεθνή Προστασία καθώς και στην αποσυμφόρηση τωνΔημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) ανά την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .