Σάββατο, Μαρτίου 13

Η Adele αναδείχθηκε ως η κορυφαία καλλιτέχνης του αιώνα

Η Adele αναδείχθηκε ως η κορυφαία καλλιτέχνης του αιώνα

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από τότε που η Adele κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, ωστόσο μόλις αναδείχτηκε ως η «κορυφαία καλλιτέχνης του αιώνα» στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για την Εθνική Ημέρα Άλμπουμ, η οποία θα γιορταστεί τον Οκτώβριο του 2021 με θέμα «Γιορτάζοντας τις Γυναίκες της Μουσικής».

Οι επιτυχίες της Adele έχουν κάνει τις καλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το άλμπουμ «21» είναι το κορυφαίο όλων, με έξι εκατομμύρια αντίτυπα, αφήνοντας πίσω κορυφαία ονόματα όπως αυτό της Madonna και της Rihanna. 

Η 32χρόνη τραγουδίστρια βρίσκεται στην κορυφή του chart της BPI, ενώ και τα τρία άλμπουμ της είναι στη δεκάδα των άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών με τις καλύτερες πωλήσεις.

H Εθνική Ημέρα Άλμπουμ διοργανώνεται από την Βρετανική Φωνογραφική Βιομηχανία, την ένωση ανεξάρτητων και μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου που απονέμει τα Brit Awards και Mercury Prize, και την Ένωση Δισκοπωλείων.



Η Adele αναδείχθηκε ως η κορυφαία καλλιτέχνης του αιώνα

 

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .