Τρίτη, Μαρτίου 16

ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΩΕΙ ΤΑ “ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ” Η ASTRAZENECA! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ “ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ” ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

εμβολιο AstraZeneca

Καθημερινά μεγαλώνει η λίστα των χωρών που βάζουν σε “λίστα αναμονής” το εμβόλιο της AstraZeneca, λόγω των περιστατικών που έχουν παρατηρηθεί με θρομβώσεις.

Σήμερα, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία ανακοίνωσαν πως προχωρούν στην αναστολή χρήσης του εμβολίου και θα περιμένουν την γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων. Την ανακοίνωση στη Γαλλία έκανε ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος “ελπίζει να ξαναξεκινήσει” γρήγορα ο εμβολιασμός με το εμβόλιο αυτό “εφόσον το επιτρέψει η γνωμοδότηση του ευρωπαϊκού οργανισμού”.

O ιταλικός οργανισμός φαρμάκων Αifa αποφάσισε ότι, για προληπτικούς λόγους, σταματά η χορήγηση του εμβολίου Αstrazeneca σε όλην τη χώρα. Η απόφαση ελήφθη εν αναμονή της σχετικής οριστικής απόφασης της αρμόδιας ευρωπαϊκής αρχής, ΕΜΑ.

Στο ίδιο μοτίβο και η Γερμανία η οποια αναστέλλει τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca, έπειτα από εισήγηση του Ινστιτούτου «Πάουλ Έρλιχ».

Η σύσταση του Ινστιτούτου, σύμφωνα με την BILD, γίνεται προκειμένου να διενεργηθούν περαιτέρω έρευνες, μετά και τις τελευταίες αναφορές παρενεργειών.

Να θυμίσουμε ότι η χορήγηση του Astrazeneca έχει ήδη ανακληθεί σε: Ιρλανδία, Αυστρία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία, Βουλγαρία και Ταϊλάνδη.

ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε σήμερα ότι η συμβουλευτική επιτροπή του εξετάζει τις πληροφορίες που σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της COVID-19, όμως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι οποιοδήποτε περιστατικό υγείας προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Απαντώντας στο Ρόιτερς, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΥ Κρίστιαν Λιντμάιερ δήλωσε:

«Μόλις ο ΠΟΥ κατανοήσει πλήρως αυτά τα περιστατικά, τα ευρήματα και οποιεσδήποτε πιθανές αλλαγές στις νυν συστάσεις θα επικοινωνηθούν αμέσως στο κοινό».

«Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι τα περιστατικά προκαλούνται από το εμβόλιο και είναι σημαντικό οι εκστρατείες εμβολιασμού να συνεχιστούν προκειμένου να μπορέσουμε να σώσουμε ζωές και να περιορίσουμε τη σοβαρή νόσο που προκαλεί ο ιός», συμπλήρωσε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%9d%ce%91-%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%9f-%ce%a4%ce%a1%ce%a9%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%91-%ce%a7%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%99%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .