Τετάρτη, Μαρτίου 10

Νίκος Αντωνιάδης: Δολοφονούνται άνθρωποι στα νοσοκομεία


karavaki

Νίκος Αντωνιάδης: Τα Νοσοκομεία προσπαθούν να δημιουργήσουν περιπτώσεις ασθένειας covid και να διασωληνώνουν τους «ασθενείς». Διαχειρίζομαι πάνω από 100 περιπτώσεις θανάτου. Σε πολλές περιπτώσεις «νοσούντων» νοσηλευομένων, όταν εμφανίζομαι, φεύγει ο covid. Δεν δίνουν φάρμακα. Δημιουργούν ακόμα και συνθήκες ασιτίας. Δεν δίνουν στους συγγενείς των νεκρών τους ιατρικούς φακέλους. Έχω κατονομάσει τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη ως υπεύθυνο για δολοφονίες ανθρώπων σε δημόσια Νοσοκομεία.

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης αναλύει στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο το «Πρωτόκολλο του Θανάτου»

Απευθείας φόνοι και έμμεσοι φόνοι. Απαγορεύθηκαν σοβαρές εγχειρήσεις για άλλες αρρώστιες. Έγιναν αυτοκτονίες λόγω των lockdown. Παραιτήθηκαν γιατροί που τους ζητήθηκε να διασωληνώνουν. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει φονική πανδημία. Τεράστιες οι ευθύνες και των ΜΜΕ. Τελείως ψευδής η προαιρετικότητα των εμβολιασμών ως προς την κυβερνητική πρόθεση. Δεν υπάρχουν πρωτόκολλα καταστροφής των «φονικών» θετικών δειγμάτων στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

https://karavaki.wordpress.com/2021/03/08/antoniadis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .