Παρασκευή, Μαρτίου 26

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά τη μεγάλη κρίση στο γάμο της

Μαρίνα Πατούλη, μετά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για τον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μια μεγάλη κρίση στη σχέση του, με εκείνη να υποστηρίζει ότι εδώ και 2,5 μήνες δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και εκείνον να απαντά με εξώδικο, το οποίο αναφέρει ότι η Μαρίνα Πατούλη πρέπει να σταματήσει να μιλάει δημόσια για το γάμο και τη σχέση τους, προκειμένου να προστατέψουν το παιδί τους.

Η Μαρίνα Πατούλη, αν και διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή και ψυχολογικά είναι ευάλωτη, δεν παύει να είναι συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, έδωσε το παρών στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ως πρόεδρος του του Δικτύου SDG 17 Greece, στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 2021.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .