Σάββατο, Μαρτίου 20

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποδομεί το Πράσινο Πιστοποιητικό του κ. Σχοινά

Γιατι ειναι ανεφικτο

Η πρώτη κωλοτούμπα: Θα το χορηγούν και σε όσους δεν έχουν εμβολιασθεί

Mπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο της κοινής Ευρωπαικής πορείας κινδυνεύει να βρεθεί η Ε.Ε. και αυτό ακούει στο όνομα πράσινο πιστοποιητικό. Είναι κάτι σαν τα πράσινα άλογα του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ανέφικτο!

Για να δούμε κατ΄αρχήν πως το περιγράφει ο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, οξυδερκής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Παλαιολόγου στη Καθημερινή το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό θα είναι η «πόρτα της κινητικότητας».

«Η πρόταση αυτή έρχεται κατάλληλη στιγμή», τονίζει ο Ελληνας αντιπρόεδρος, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει κάποια προϋπόθεση σχετικά με το ποσοστό εμβολιασμένων, υπάρχει μία χρονική αναγκαιότητα που έχει να κάνει με το καλοκαίρι».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Σχοινάς σε στενό κύκλο (Μη μου τους κύκλους τάραττε) ανταποκριτών ελληνικών ΜΜΕ, ο ίδιος αναφέρει ως ημερομηνίες-ορόσημα την 1η Ιουνίου, αλλά και τη 17η Μαΐου, «που είναι η ημερομηνία που η Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν ξανά τα διεθνή ταξίδια».

Το πιστοποιητικό, που παρουσιάζεται επισήμως σήμερα από την Επιτροπή, θα είναι ένα εργαλείο που θα διασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των εθνικών πιστοποιητικών των κρατών-μελών. Θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τον εμβολιασμό του κατόχου ή, εναλλακτικά, το αρνητικό αποτέλεσμα πρόσφατου τεστ PCR ή την πιστοποίηση ανάρρωσης από την COVID-19.

(Εξηγούμε στη συνέχεια γιατί αυτό που υποστηρίζει ο κ. Σχοινάς είναι ανέφικτο. Ακόμη και όσοι έχουν εμβολιασθεί θα πρέπει να κάνουν πρόσφατο τεστ PCR η εξειδικευμένο Rapid τεστ ανίχνευσης ολικών αντισωμάτων)

Οι πληροφορίες αυτές θα καταγράφονται σε δύο γλώσσες (τη γλώσσα της χώρας προέλευσης του κατόχου και τα αγγλικά). Θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή αλλά και σε έντυπη μορφή.

Οπως εξηγεί ο κ. Σχοινάς, η βασική του χρήση θα είναι για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων εντός της ζώνης Σένγκεν.

Η περαιτέρω χρήση του στα κράτη-μέλη (π.χ. για την πρόσβαση σε εστιατόρια ή ψυχαγωγικές εκδηλώσεις), όπως αναφέρει, επαφίεται στις εθνικές κυβερνήσεις. Το πιστοποιητικό θα θεσμοθετηθεί ως κανονισμός της Ε.Ε. Θα είναι συνεπώς υποχρεωτικό για τα κράτη-μέλη να το τροφοδοτούν με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στα εθνικά τους πιστοποιητικά, αλλά και να αναγνωρίζουν τα δεδομένα των άλλων εθνικών πιστοποιητικών. Η εξαίρεση, όπως σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, αφορά εμβόλια μη εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Στις περιπτώσεις αυτές, η πρόταση της Κομισιόν είναι η αναγνώριση να είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κράτους-μέλους.

Σε σχέση με τρίτες χώρες, θα είναι επίσης εφικτή η μετακίνηση με τη χρήση αντίστοιχων πιστοποιητικών, «αρκεί να περιέχουν τον ίδιο βαθμό πληροφορίας με το ευρωπαϊκό», αναφέρει ο κ. Σχοινάς.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν τονίζει ότι το πιστοποιητικό είναι ένα μέτρο με ημερομηνία λήξης, «όχι μόνιμο». «Θα το χρειαστούμε όσο θα υπάρχει η πανδημία», σημειώνει. Απαντώντας στην κριτική περί ελλιπών γνώσεων για τη δράση των εμβολίων, παραδέχεται ότι «δεν είμαστε 100% σίγουροι» ότι αποτρέπουν τη μετάδοση του ιού. Αναφέρει όμως ότι «τα πρώτα στοιχεία, κυρίως από το Ισραήλ, απαντούν καταφατικά σε αυτό το ερώτημα».
«Δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση που μία αμιγώς ευρωπαϊκή ιδέα να προχώρησε τόσο γρήγορα», σχολιάζει ο κ. Σχοινάς, που μετράει τρεις δεκαετίες εμπειρίας στα ενδότερα της Ε.Ε. «Μέσα σε δύο μήνες, από τον Ιανουάριο στον Μάρτιο, κατέληξε να θεωρείται περίπου δεδομένη».

(Εδώ γελάμε…)

Παράλληλα με το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό, η Επιτροπή θα παρουσιάσει σήμερα τις συστάσεις της για τη συντονισμένη άρση των περιοριστικών μέτρων στην Ε.Ε. καθώς επεκτείνονται οι εμβολιασμοί και υποχωρεί το τρίτο κύμα. «Υπάρχουν λόγοι να προσδοκούμε σημαντική μείωση στον επιπολασμό του ιού, αναδεικνύοντας την προοπτική άρσης των περιορισμών που επιβαρύνουν τους πολίτες και την οικονομία», σημειώνεται σε σχετικό έγγραφο της Κομισιόν που διέρρευσε στο πρακτορείο Bloomberg. «Οι πολίτες της Ε.Ε. έχουν λόγους να προσδοκούν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί», αναφέρεται.

Η συντονισμένη άρση των περιορισμών, σύμφωνα με την εισήγηση της Κομισιόν, θα βασιστεί στην επιδημιολογική εικόνα κάθε χώρας (!!!!), βάσει κοινών κριτηρίων (!!!).

(Ω Θεέ μου, τι αρλούμπες ανέφικτες)

Το σύστημα που θα συνδέει την επιδημιολογική εικόνα με την άρση των περιορισμών θα καταρτιστεί από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο μήνα.

The Talented Mr Schinas υπήρξε και στενός φίλος των κ.κ. Παυλόπουλου και Τσίπρα. Όπου φυσάει ο (διπλωματικός) άνεμος…

 

Πάμε τώρα να απομυθοποιήσουμε τον μύθο του κ. Σχοινά ο οποίος επιχειρεί κάθε τόσο να δείξει έργο ως αντιπρόεδρος της Κομισιόν και να καλλιεργήσει και θετικό πολιτικό προφίλ εντός της χώρας μια και αυτός με τη σειρά του φιλοδοξεί κάποια μέρα να γίνει πρωθυπουργούλης.

Πάμε να δούμε τι μας λέει τώρα ο κ. Σχοινάς, διά μέσω του κ. Παλαιολόγου, ώστε να διασκεδάσουμε περαιτέρω.

Κατ΄αρχήν επειδή η Μέρκελ δεν έχει σηκώσει ακόμη δημοσίως τα μανίκια για να εμβολιασθεί οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών πήραν το μήνυμα και άρχισαν, σαν την Εκκλησία που είναι μανούλα στο να βαφτίζει το κρέας ψάρι, τις κωλοτούμπες.

Σύμφωνα με τον κ. Σχοινά το πράσινο πιστοποιητικό Θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τον εμβολιασμό του κατόχου ή, εναλλακτικά, το αρνητικό αποτέλεσμα πρόσφατου τεστ PCR ή την πιστοποίηση ανάρρωσης από την COVID-19.

Άρα έχουμε ήδη τη πρώτη κωλοτούμπα: Το πράσινο πιστοποιητικό δεν θα χορηγείται μόνο στους εμβολιασθέντες αλλά και σε εκείνους που θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα πρόσφατου τεστ PCR ή την πιστοποίηση ανάρρωσης από την COVID-19.

Ο κ. Σχοινάς όμως δεν μας είπε πως μπορούν όλα αυτά να συνδυάζονται σε ένα αξιόπιστο πράσινο πιστοποιητικό και ποια θα είναι η ημερομηνία λήξης αυτού του (πράσινα άλογα) πιστοποιητικού;

Ας αφήσουμε στην άκρη το χακάρισμα του πράσινου πιστοποιητικού που θα ξεκινήσει πριν καν εμφανισθεί. Εδώ θα στηθεί μεγάλη μπίζνα. Είναι από τις πρώτες αμφιβολίες που είχαν και οι Ισραηλινές αρχές οι οποίες υποτίθεται ότι είναι γάτες σε θέματα ασφαλείας. Εδώ λοιπόν θα γίνει μεγάλο πανηγύρι από τη διαδικτυακή Μαφία.

-Καλώς τα πελατάκια της Κομισιόν, τα ζουμπουρλίδικα…

Πάμε παρακάτω. Κανείς επιστήμονας, καμμία επιτροπή και καμμία φαρμακευτική δεν μπορεί να μας πει για την ώρα πόσο κρατάνε τα εμβόλια. Για πόσο καιρό προστατεύουν τους εμβολιασθέντες.

Ο Νετανιάχου πριν ένα μήνα είχε αμολήσει τη προεκλογική του βόμβα:

-Ψηφίστε με για να παραγγείλω άλλα 36 εκατ. εμβόλια γιατί σε 6 μήνες με ένα χρόνο θα χρειασθεί να ξεναεμβολιασθούμε μια και τα εμβόλια δεν κρατάνε παραπάνω…

Ακόμη όμως κι αυτή η διάρκεια είναι μία εκτίμηση του Bibi και όχι κάτι δεδομένο.

Δεδομένο είναι ότι 100.000 Ισραηλινοί που έκαναν και τις δύο δόσεις εμβολίου δυστυχώς νόσησαν.

Ο.k δεν είναι μεγάλο σαν ποσοστό αλλά ο αριθμός από μόνος του δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρος.

Πόση διάρκεια λοιπόν θα έχει το πιστοποιητικό που θα χορηγεί ο κ. Σχοινάς στους εμβολιασθέντες;

Το επόμενο ερώτημα είναι ακόμη πιο επίκαιρο.

Σημερινά ρεπορτάζ από τη Γερμανία και όχι μόνο κάνουν λόγο για καλπασμό των μεταλλάξεων του ιού τον επόμενο μήνα και μετά το Πάσχα των Καθολικών. Και πράγματι οι μεταλλάξεις τρομάζουν τη στιγμή που η μόνη μετάλλαξη που εμφανίζεται να αντιμετωπίζουν τα εμβόλια είναι η βρετανική που σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ καλύπτει το εμβόλιο της Pfizer. Kι εδώ οι έρευνες δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά γιατί ο εμβολιασμός των 4 εκατ. Ισραηλινών πολιτών είναι πολύ πρόσφατος για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Δεν υπάρχει κανένα ασφαλές συμπέρασμα εάν κάποιος που έχει κάνει το εμβόλιο και εμφανίζεται ως ασυμπτωματικός μεταδίδει ή όχι τον ιό. Κανένα μα κανένα.

Το εμβόλια προς ώρας εμφανίζονται να προστατεύουν την υγεία του ανθρώπου που τα κάνει κι αυτό όχι ολοσχερώς γιατί κάθε μέρα με αυτόν τον ιό σκάνε νέες επικίνδυνες μεταλλάξεις λες και εκπορεύεται όλη αυτή η επίθεση ενάντια στην ανθρωπότητα από “ανθρώπινο” χέρι.

Το γεγονός ότι κάποιος έχει αναρρώσει από την Covid-19 πάλι δεν σημαίνει απολύτως τίποτε όσο αφορά την αξιοπιστία του πράσινου πιστοποιητικού.

Ηδη τρομάζει το Σύνδρομο του Μακρύ Covid-19 το οποίο χτυπάει όσους έχουν υποτίθεται αναρρώσει με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να παρουσιάζουν μία διαρκή εξάντληση και όχι μόνο.

Αυτός ο ιός είναι πολύ ύπουλος ώστε να μην είναι “ανθρώπινος”.

Σωστά η Γερμανία και οι ΗΠΑ υποψιάζονται τους Κινέζους αλλά από ένα σημείο και έπειτα έκαναν τουμπεκί λόγω των εμπορικών σχέσεων με τη Κίνα.

Πάμε παρακάτω.

Όλη η πρεμούρα του κ. Σχοινά και των λοιπών τζιτζιφιόγκων πλουσιόπαιδων γραφειοκρατών της Κομισιόν (γειασάν τη Παπαδημούπολη του landlord Παπαδημούλη) έχει να κάνει με το καλοκαίρι που εάν θα κινηθεί ο Τουρισμός το επόμενο μνημόνιο θα σημάνει όχι απλά επιστροφή στη δραχμή- αλλά επειδή θα κυριαρχούν τα κρυπτονομίσματα -το κρυπτονόμισμα που θα κυριαρχήσει για τον επόμενο αιώνα στη χώρα μας θα είναι συμπαραγωγή του Καλογρίτσα, του Βρυώνη της αλβανικής και της ιταλικής Μαφίας και θα ονομάζεται Giulio προς τιμή του Giulio Andreotti, της Αλεπούς.

Ποια είναι η λύση τώρα;

Η μοναδική λύση είναι τα Rapid τεστ ανίχνευσης ολικών αντισωμάτων του SARS-CoV-2.

Πολλές εταιρίες τα έχουν ήδη στη φαρέτρα τους.

Μία από αυτές είναι η Καναδική Medmira Inc.

Διαβάζουμε σχετικά>

Rapid τεστ ανίχνευσης ολικών αντισωμάτων του SARS-CoV-2 της Καναδικής εταιρείας Medmira Inc.,

REVEALCOVID-19™️ Total Antibody Test. https://revealcovid19.com/

Αποτελέσματα σε 1′ λεπτό
Δεν απαιτείται εξοπλισμός, ούτε καν χρονόμετρο
Κατάλληλο για ορό, πλάσμα και ολικό αίμα
Απλή, προσεγμένη μέθοδος για χρήση από μη εξειδικευμένο προσωπικό και αποφυγή σφαλμάτων
Ανιχνεύει όλα τα αντισώματα που σχετίζονται με τον SARS-CoV – 2, συγκεκριμένα IgG, IgM, IgA, IgD και IgE
Η ανίχνευση του αντισώματος IgA είναι πολύ σημαντική διότι η παραγωγή του είναι άμεση αντίδραση και αποτελεί την καλύτερη άμυνα του οργανισμού. Από μελέτες προκύπτει ότι εμφανίζεται πολύ γρήγορα, γύρω στις 5-10 ημέρες από τα πρώτα συμπτώματα, σε μεγάλη ποσότητα και υψηλή δυναμική
Έχει την μεγαλύτερη ακρίβεια εν συγκρίσει με όλα τα αντίστοιχα τεστ διότι ανιχνεύει ταυτόχρονα όλα τα αντισώματα, ιδιαίτερα σε ολικό αίμα: Ευαισθησία 97,1% και ειδικότητα 100% σε ορό αίματος ευαισθησία 99% και ειδικότητα 100%
Χρησιμοποιεί μία μοναδική τεχνολογία κάθετης ροής με ταυτόχρονη ανίχνευση ολικών αντισωμάτων που δίνει μεγάλη ακρίβεια στο αποτέλεσμα
Κατασκευάζεται στον  Καναδά
Το τεστ έχει υποβληθεί στον FDA και σύντομα αναμένεται η έγκριση FDA-EUA
Το τεστ έχει EUA- CE Mark
Πιστοποίηση Ε.Ο.Φ : 2830000613195

Αυτά για την ώρα κι αφήστε τους πολιτικάντηδες τύπου Σχοινά και τους επιδημιολόγους τύπου Σύψα να παίζουν με τα κουβαδάκια τους σε άλλες παραλίες…

Bραχιολάκια στο Ισραήλ

[Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής-Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 ώρα 13:47]

Όλοι οι επαναπατριζόμενοι από το εξωτερικό μπορεί να υποχρεωθούν να φορούν ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι για να διασφαλίσουν ότι θα απομονωθούν σε καραντίνα στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο, σύμφωνα με νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από την Knesset την Τετάρτη, ενώ ο αριθμός των σοβαρών ασθενών και το ποσοστό αναπαραγωγής COVID-19 μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδο τους.
Η νομοθεσία που εγκρίθηκε εξουσιοδότησε την κυβέρνηση να αποφασίσει ότι όσοι εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό ή από συγκεκριμένες χώρες θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των δύο επιλογών, εκτός από τα παιδιά κάτω των 14 ετών και άλλες ειδικές ανθρωπιστικές περιπτώσεις.
Προς το παρόν, όλα τα άτομα που εισέρχονται στη χώρα πρέπει να απομονωθούν, εκτός εάν παρουσιάσουν εμβολιασμό ή πιστοποιητικό ανάρρωσης που εκδίδεται από το Υπουργείο Υγείας.

Εκείνοι που εμβολιάστηκαν ή έχουν αναρρώσει στο εξωτερικό μπορούν να απελευθερωθούν από την καραντίνα εάν υποβληθούν σε ορολογική εξέταση για να αποδείξουν το επίπεδο αντισωμάτων τους.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές (βραχιολάκια)  έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι δεν σπάνε την καραντίνα για αρκετές εβδομάδες σε εθελοντική βάση.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η επιχείρηση πραγματοποιείται από ιδιωτικές εταιρείες για λογαριασμό του υπουργείου.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές που ανήκουν στην κυβέρνηση, αλλά διατηρούνται από τις εταιρείες και θα διαγραφούν στο τέλος της περιόδου, εάν δεν υπάρχει αναφορά παραβίασης, ή το αργότερο εντός 30 ημερών. Η εταιρεία θα ενημερώσει τις αρχές εάν το άτομο φαίνεται να εγκαταλείπει το σπίτι του.

Το βραχιόλι δεν μπορεί να παρακολουθεί λεπτομέρειες σχετικά με το άτομο που το φοράει. Η μόνη πληροφορία που “εκπέμπει” θα είναι εάν συμμορφώνεται με την παραμονή στο χώρα της καραντίνας ή όχι.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SuperCom Ordan Trabelsi στη The Jerusalem Post πριν από την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος.

Σε περίπτωση παραβίασης της καραντίνας, οι συσκευές δεν θα παρακολουθούν καμία τοποθεσία, αλλά θα ειδοποιούν μόνο τις αρχές ότι το άτομο έχει εγκαταλείψει την περιορισμένη περιοχή που έπρεπε να παραμείνει καθ ‘όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

Αυτά…

https://kourdistoportocali.com/read-this/to-koyrdisto-portokali-apodomei-to-prasino-pistopoiitiko-toy-k-schoina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .