Δευτέρα, Μαρτίου 29

Γάτος - κομάντο: Κινέζος πρώην στρατιωτικός εκπαιδεύει τη γάτα του και εκτελεί απίθανα κόλπα

Ένας πρώην στρατιωτικός από την Κίνα εκπαιδεύει τη γάτα του στο να εκτελεί κόλπα που μοιάζουν με ασκήσεις ειδικών δυνάμεων, ενώ τα βίντεο του απίστευτου γάτου έχουν γίνει viral στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο γάτος που ονομάζεται Γκανγκμπένγκ, που στα μανδαρίνικα σημαίνει "νόμισμα", μπορεί και πηδά μέσα από δαχτυλίδια, εμπόδια, δέντρα, ενώ περνά ακόμη και μέσα από υπόγειες σήραγγες.
Τα διάφορα εμπόδια μοιάζουν με ασκήσεις ειδικών δυνάμεων και ο Γου τον ανταμείβει με νόστιμες λιχουδιές μετά από κάθε άσκηση.
Ο άνδρας εκτός από τα θετικά σχόλια που λαμβάνει, έχει δεχθεί και αρκετή αρνητική κριτική σχετικά με το εάν εξαναγκάζει το ζώο να κάνει αυτά τα κόλπα.
"Είναι φυσιολογικό να λαμβάνεις τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια, αρκεί όμως που στην καρδιά μου είμαι σίγουρος ότι δεν κακοποιώ τη γάτα" προσθέτει ο άνδρας ο οποίος επίσης έχει έναν σκύλο και τον εκπαιδεύει.
Και τα δύο ζώα φαίνονται να απολαμβάνουν την εκπαίδευση του Γκουοπίνγκ και τη συντροφιά ο ένας του άλλου.
"Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι αναγκάζω τη γάτα να κάνει προπόνηση και κάποιοι αναρωτιούνται αν έχω χτυπήσει τη γάτα για να την εκπαιδεύσω. Αντιθέτως, αυτή η μέθοδος είναι άχρηστη για τις γάτες γιατί πρέπει να πείσεις τη γάτα να κάνει κάτι", δηλώνει ο Γκουοπίνγκ.https://sputniknews.gr/20210326/gatos---komanto-kinezos-proin-stratiotikos-ekpaideyei-ti-gata-toy-kai-ektelei-apithana-kolpa-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .