Σπύρος Μπιμπίλας: Σκέφτηκα τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί


Καθόλου δεν ενοχλήθηκε από τον χαρακτηρισμό του Αλέξη Κούγια «μέτριος ηθοποιός» ο Σπύρος Μπιμπίλας, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό»

«Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε έδωσα σημασία και όπως είδατε δεν απάντησα. Αφού απάντησαν όλοι οι άλλοι, γιατί να απαντήσω εγώ; Δεν απάντησα τίποτα» είπε.

Στη συνέχεια, βουρκωμένος, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε: «Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο φυσικά στην ζωή μου και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορείται κι εγώ είμαι σε αυτή τη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σωστή και σαφή θέση. Η σιωπή λέει πιο πολλά από τα λόγια».

«Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή, εκείνο το βράδυ που περιμέναμε όλοι να δούμε αν θα προφυλακιστεί, δέχθηκα καταιγίδα αγάπης από όλη την Ελλάδα, ότι κοιμόμουν με εκατομμύρια ανθρώπους. Και σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

newsbeast.gr/