Τρίτη, Μαρτίου 2

Ξεσηκώθηκαν Κυβερνητικοί Γιατροί και Λοιμωξιολόγοι..Να ανοίξουν ΟΛΑ!!

Το Θέμα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και οχι Ιατρικό...

Με μια πρωτόγνωρη δήλωση της η Γιατρός  Ματίνα Παγώνη αποκαθηλώνει την παράταση του lockdown και ζητά να ανοίξουν τα πάντα.

Το lockdown δεν έχει νόημα – Να ανοίξουν σχολεία, καταστήματα, ακόμα κι εστίαση δηλώνει η γνωστή Γιατρός  κόντρα στην Κυβερνητική γραμμή που έχει ήδη αποφασίσει την παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου, τουλάχιστον.

Από, ότι φαίνεται η κυβέρνηση αποφασίζει πλέον μόνη της χωρίς την γνώμη των ειδικών καθώς ο πρωθυπουργός χθες μίλησε για δυο δύσκολες ακόμη εβδομάδες.

«Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ίσως ανοίξει η Εστίαση» είπε ο Γιώργος Καββαθάς είναι πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη

<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

Η κυρία Παγώνη αποδομεί τα κυβερνητικά μέτρα λέγοντας: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε πάρκα, πλατείες κτλ, που είναι ο ένας πάνω στον άλλο «θα πρέπει να ανοίξουν και τα καταστήματα της εστίασης, τα ζαχαροπλαστεία. Πιο καλά ελέγχεται η κατάσταση αν είναι καθισμένοι στα τραπέζια με τις μάσκες τους παρά στα παγκάκια που είναι ο ένας πάνω στον άλλο και στις πλατείες.

Είναι λάθος η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα σαββατοκύριακα. Είδαμε τον συνωστισμό που υπάρχει ειδικά στα σούπερ μάρκετ.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι και Λοιμωξιολόγοι μελη της επιτροπής Υγείας αναφέρουν οτι με τα μέτρα δεν φέρνουν αποτέλεσμα και είναι αντίθετοι σε Φυλάκιση των πολιτων…Η Κυβέρνηση ομως  εκτελεί εντολές Νεας Ταξης και αποφασίζει “μόνη” της.https://amazonios.net/xesikothikan-kyvernitikoi-giatroi-kai-loimoxiologoi-na-anoixoyn-ola/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=xesikothikan-kyvernitikoi-giatroi-kai-loimoxiologoi-na-anoixoyn-ola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .