Δευτέρα, Μαρτίου 15

Εμβολιάστηκε χωρίς προβλήματα υγείας και μετά από λίγες ώρες πέθανε…

 

Αλλη μια περίπτωση θανάτου μετα το εμβόλιο που δεν ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και ουτε την ψάχνουν….Οπως αναφέρει σε ανάρτηση της φιλη  του ζευγαριού του Νικου Μπαρούδα  που πέθανε και της Ασσης εκανε το εμβόλιο για να προστατεύσει την αγαπημένη του γυναίκα Ασση και τον εαυτό του και μέτα απο λίγες ώρες έκανε 39 πυρετό και κατέληξε η καρδιά του.

Σε πολλές Χωρες ανακοινώνουν εκατοντάδες νεκρούς μετα τον εμβολιασμό τους και Χιλιάδες με παρενέργειες που έμειναν ανίκανοι για εργασία στην Ελλάδα το Υπουργείο Υγείας χτυπάει σιωπητήριο

…Ηδη εχουμε 4 Γιατρους που πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους και 3 πολίτες μαζι με τον Νικο Μπαρούδα και ποσους ακόμη δεν ξέρουμε γιατι δεν ανακοινώθηκαν …Επισης ειχαμε και τρεις παραλύσεις στα κατω ακρα δυο σε Κερκυρα και μια Κατερινη.

press-gr.com

 https://amazonios.net/emvoliastike-choris-provlimata-ygeias-kai-meta-apo-liges-ores-pethane/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=emvoliastike-choris-provlimata-ygeias-kai-meta-apo-liges-ores-pethane

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .