Πέμπτη, Μαρτίου 4

Οι τρομοκράτες του "ελεύθερου συριακού στρατού" απολαμβάνουν προστασίας στην πατρίδα μας;

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εμείς, στη Συρία, έχουμε πληρώσει πολύ υψηλό τίμημα
για την υπεράσπιση και διατήρηση της πατρίδας μα
ς»
Μπασάρ Αλ Άσαντ
, Πρόεδρος της Συρίας

Συνοπτικό Χρονικό

Μάρτης 2011... ξεκινάει η "αραβική άνοιξη" στη Συρία, την οποία χαιρετίζουν στην Ευρώπη όλες οι πολιτικές δυνάμεις και πρωτίστως η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "αριστερά της εποχής μας". Στην Ελλάδα εκτός από τη δεξιά, την "αριστερά της εποχής μας" (ΣΥΡΙΖΑ), πρωταγωνιστικό ρόλο στήριξης της "αραβικής άνοιξης made in USA" με όλα τα μέσα, έχει η αυτοαποκαλούμενη

"επαναστατική αριστερά", που καλεί την μνημονιακή κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛαΟΣ) να απελάσει την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα και να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία [βλέπε σχετικό βίντεο: ΕΔΩ].

Οι υποστηρικτές της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία οργανώνουν συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις και μάλιστα κάνουν επίθεση εναντίον της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα προκαλώντας καταστροφές, υψώνοντας τη σημαία του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", τη σημαία της...

Γαλλικής αποικιοκρατίας στη Συρίας, με 3 κόκκινα αστέρια. Ο Αβραμόπουλος κάνει πράξη το "παλλαϊκό" αίτημα να κλείσει η πρεσβεία του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" στην Ελλάδα, απελαύνει ως ανεπιθύμητη της πρέσβειρα της Συρίας, διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις με τη φίλη χώρα κι εφαρμόζεται εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάλιστα ο Αβραμόπουλος διαβεβαιώνει τον ελληνικό λαό πως είναι υπόθεση εβδομάδων να πέσει το δικτατορικό καθεστώς Άσαντ κι η Συρία να εκδημοκρατιστεί.

Ο "ελεύθερος συριακός στρατός" αναγνωρίζεται ως η εξόριστη κυβέρνηση της Συρίας ΚΑΙ από την επίσημη Ελλάδα.

- Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!

Τουρκία, Ελλάδα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ του προοδευτικού έγχρωμου προέδρου Ομπάμα και αντιπρόεδρο τον Μπάιντεν, στηρίζουν με όπλα και χρήματα τον "ελεύθερο συριακό στρατό", τους φονιάδες αποκεφαλιστές και χιλιάδες μισθοφόροι από 85 χώρες καταφθάνουν στη Συρία για να γίνει η "εξαγωγή δημοκρατίας".

"Δικαίως" ο τότε αρχηγός της αντιπολίτευσης συμπλέει με την κυβέρνηση και θεωρεί συντρόφους και συναγωνιστές τους εδώ εκπροσώπους του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA), φωτογραφίζεται περήφανος μαζί τους. Στα ΜΜΕ ο Άρεφ Αλομπέϊντ (Aref Alobeid), καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων παρακαλώ -ΝΑΙ είναι και σήμερα καθηγητής της ελληνικής Σχολής Ευελπίδων-, και στέλεχος του γνωστού ΕΛΙΑΜΕΠ, "πολιτικός πρόσφυγας" στην πατρίδα μας, από το δικτατορικό καθεστώς Άσαντ, αναλύει αδιάκοπα την αναγκαιότητα να φύγει ο Άσαντ.

Στη Συρία οι μισθοφόροι του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA), όπως κι όλοι οι ξένοι μισθοφόροι, απολαμβάνουν 3.500 δολάρια το μήνα (οι παντρεμένοι 1.000 δολάρια το μήνα για κάθε σύζυγο -καθόσον "πιστοί μουσουλμάνοι" κι όχι για το επιπλέον επίδομα των 1.000 δολαρίων, κάνουν πολλούς γάμους- και 1.000 δολάρια για κάθε παιδί).

Όλα τα παραπάνω μέχρι την ώρα που η κυβέρνηση της Συρίας αποφάσισε να αιτηθεί -στα τέλη του 2015-, από τη Ρωσία την τήρηση της "Συνθήκης Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ και της Συρίας" και την αποστολή βοήθειας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Ορισμένοι φαίνεται πως προσποιούνται άγνοια... Όμως η επίσημη συνεργασία ΕΣΣΔ-Συρία, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο έγινε θεσμικά πράξη το 1980, όταν και οι δύο κυβερνήσεις υπέγραψαν τη... Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ και της Συρίας. Σύμφωνα με την Συνθήκη, η Σοβιετική Ένωση έχει δεσμευτεί για την υπεράσπιση της Συρίας εάν δεχθεί επίθεση από ένα τρίτο μέρος. Η Συνθήκη αυτή δεν προσβλήθηκε ή ακυρώθηκε από τη Ρωσία (μάλλον διέφυγε της προσοχής από τις μαριονέτες των ΗΠΑ, τον μεθύστακα Γιέλτσιν και τον διαφημιστή πίτσας Γκορμπατσόφ) και είναι σε πλήρη ισχύ! [Βλέπε, σε: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!]

Η κάθοδος της Ρωσικής αρκούδας στο πεδίο αντιμετώπισης της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής επίθεσης που δέχθηκε χώρα στη σύγχρονη ιστορία, ανέτρεψε την κατάσταση στη Συρία. Παρά τις επανειλημμένες αμνηστίες της κυβέρνησης Άσαντ, οι φονιάδες μισθοφόροι του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού" πήραν το χρήμα που "αποταμίευσαν" από τις μισθοδοσίες κι από τις λεηλασίες των περιουσιών του λαού της Συρίας και μέσω Τουρκίας αναζήτησαν "καλύτερη τύχη" στην "πολιτισμένη" Ευρώπη. Μάλιστα ενδύθηκαν την ιδιότητα του "πρόσφυγα", που τόσο λατρεύει η δύση.

- Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ

Σήμερα οι μισθοί των μισθοφόρων υπέστησαν μειώσεις, αλλά πάντα υπάρχει η ελπίδα Μπάιντεν για κάποιες αυξήσεις. Για παράδειγμα οι ειδικές δυνάμεις των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών, που χρησιμοποιούνται ως χωροφύλακες (εκπαιδεύτηκαν στο Ισραήλ) και προστατεύουν τις παράνομες αμερικανικές βάσεις στη βόρεια Συρία, ανέρχονται μόλις στα 350 δολάρια το μήνα. Οι μισθοφόροι του "ελεύθερου συριακού στρατού" βρήκαν "εργασία" στη Λιβύη, την Αρμενία και μετακινήθηκαν να ενισχύσουν την Αλβανία, το Κόσοβο κι όπου υπάρχουν "ανάγκες".

Το αναπάντητο ερώτημα είναι τι κάνουν αυτοί που στην Ελλάδα βρήκαν προστασία κι αποφεύγουν να μετακινηθούν σε εμπόλεμες ζώνες, όπως τους συντονίζει η φίλη και σύμμαχος Τουρκία, καθόσον για όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων εννέα χρόνων οι αγωνιστές για τον εκδημοκρατισμό της Συρίας, για να φύγει ο "χασάπης Άσαντ" παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα λόγω της εξωτερικής πολιτικής που επιβάλει το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης", της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας".

Είναι εύλογο το ερώτημα: ο συνταγματάρχης του "ελεύθερου συριακού στρατού" Faiz Al-Asmar βρίσκεται στην πατρίδα μας; Απολαμβάνει προστασίας από τις ελληνικές αρχές;

Σήμερα δηλώνει το όνομα Rapn Daor, λέει πως βρίσκεται στην Αθήνα, Ελλάδα (αληθεύει;) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλεί χωρίς ίχνος ντροπής Παλαιστίνιους αγωνιστές, ακόμη κι όσους έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα. Συχνά-πυκνά εμφανίζεται κι ως ανταποκριτής-αναλυτής του αραβικού τηλεοπτικού σταθμού "AlHadath", συμφερόντων Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ...

Μάλιστα, αυτός ο τηλεοπτικός σταθμός που έχει ως αναλυτή τον μισθοφόρο του "ελεύθερου συριακού στρατού", εμφανίζει ανταποκρίσεις απ' όλο τον κόσμο που... εντελώς "συμπτωματικά" παρουσιάζει "αγωνιστές του ελεύθερου συριακού στρατού" με τις σημαίες τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στο πρόσφατο βίντεο από τις κινητοποιήσεις στη Γαλλία... να που ο φακός εστιάζει και στις σημαίες των φονιάδων τρομοκρατών (απόσπασμα φωτογραφίας παραπάνω).

 

Γιατί όλα τα παραπάνω;

Γιατί οι περιπτώσεις των τρομοκρατών είναι πάρα πολλές κι οι αρμόδιες αρχές σιωπούν περίεργα. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου "μαχητή", οι προβοκατόρικες επιθέσεις εναντίον Παλαιστινίων με κατηγορίες "αντισημιτισμού" (γνωστό παραμυθάκι)... πως να το κάνουμε... δεν επιτρέπει "σιωπή".

Φυσικά δεν μας διαφεύγει πως ο "ελεύθερος συριακός στρατός" με τους μαχητές του είναι μια από τις μαφίες στα Κέντρα προσφύγων-μεταναστών στην πατρίδα μας. Αλλά ας το αφήσουμε για επόμενη φορά...

Στην Ελλάδα είναι γνωστός ο ρόλος της "δημοσιογραφίας". Κανένας δεν μίλησε για τον 28χρονο φονιά-τρομοκράτη του "ελεύθερου συριακού στρατού", τον F. Hassan που συνελήφθη και καταδικάστηκε στη Βουδαπέστη... στην Ουγγαρία του Ορμπάν, για δολοφονίες στη Χόμς το 2014 και 2015.

Οι δικαστές ήταν σαφείς στην απόφαση και την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη: "Τα καθήκοντά του ήταν να κάνει τις 'λίστες θανάτου' για τους 'εχθρούς του Ισλάμ'... Συμμετείχε προσωπικά στις εκτελέσεις πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης του αποκεφαλισμού Ιμάμη...".

Τι σχέση έχει η καταδίκη ενός φονιά σε ισόβια στην Ουγγαρία (θα εκτίσει 30 χρόνια), με όλα τα παραπάνω; Το κτήνος εισήλθε στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, "πρόσφυγας" με τη χρεωστική κάρτα επιδόματος και βρέθηκε στη Βουδαπέστη...

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

- Σε τι διαφέρει η "Ευρωπαϊκή Ένωση"... από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/03/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .