Το "καζάνι" κοντεύει να εκραγεί!!

 Μετά τη διαπιστωμένη αποτυχία των μέτρων, που εδώ και ένα χρόνο εφαρμόζει η Κυβέρνηση κατά της πανδημίας, τα οποία έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αντοχές του μέσου ανθρώπου, η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ) θεωρεί ότι αποτελεί μονόδρομο, η ελαστικοποίηση των περιορισμών.

Το μοντέλο της υπερβολικής αστυνόμευσης, που αγγίζει τα όρια της κατάχρησης εξουσίας, σε συνδυασμό με τα καθολικά lockdown, έχουν σαν αποτέλεσμα την αναστολή κάθε παραγωγικής

διαδικασίας και την καθήλωση των δημιουργικών δυνατοτήτων του Έλληνα, συνεπεία της συνεχούς ψυχολογικής του επιβάρυνσης.


Η ΟΚΕ προτείνει την πλήρη κατάργηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, όπως και των SMS μετακίνησης, που απεδείχθησαν αναποτελεσματικά και μη εφαρμόσιμα (!) και να δοθεί έμφαση στη σωστή εφαρμογή των κανόνων περιορισμού των συναθροίσεων.


Όταν τα "σκληρά" μέτρα δεν έχουν αποτελεσματικότητα, απαιτείται να τροποποιηθεί  αυτή η μέθοδος "προστασίας" του πολίτη, ή να καταργηθούν οριστιστικά! Είναι πλέον φανερό πως οι κυβερνήσεις δεν πολυνιάζονται για τους πολίτες τους αφού είναι φανερό πλέον, πως η μόνη τους φροντίδα είναι ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός και η μεθοδευμένη ψηφοθηρία! 

αρβανιτης

 .ksipnistere.com