Τρίτη, Μαρτίου 9

Ξαφνικό… ενδιαφέρον για έρευνες στο σπίτι του Λιγνάδη μετά από ένα μήνα αδράνειας! Ο έλεγχος στην ταράτσα και τα ευρήματα στον… ηλιακό!

Μαζεμένο το δείχνουν περιέργως οι αρχές το ενδιαφέρον τους να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι, στο υπόγειο, στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και σήμερα το πρωί είχαμε νέα έρευνα, αυτή τη φορά στην… ταράτσα!

Μετά τα σημαντικά ευρήματα στον υπόγειο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας του Λιγνάδη, η Αστυνομία ξεκίνησε νέα έρευνα στην πολυκατοικία επί της οδού Σφακίων στο Μεταξουργείο.

Περί τις 10.30 το πρωί, τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ερευνούν νέα αντικείμενα που ανήκουν στον προφυλακισμένο ηθοποιό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, του “Δικαστικού ρεπορτάζ”, προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκαν ακόμα και μέσα στους θερμοσίφωνες που υπήρχαν στην ταράτσα!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας “ΜΠΑΜ” σχετικά με μέρος της οικοσκευής αλλά και αρχειακό υλικό του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο φυλάσσονταν σε κοινόχρηστο υπόγειο της πολυκατοικίας το οποίο δεν είχε ερευνηθεί από τις Αρχές κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της νέας έρευνας, έγινε εκ νέου έλεγχος στο διαμέρισμα του ηθοποιού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες με ερωτικά βοηθήματα σεξομαζοχιστικού τύπου.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα είχαν εντοπισθεί και στην έρευνα της Τετάρτης ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατασχέθηκαν, καθώς προφανώς δεν θεωρήθηκε ότι αποτελούσαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία παρότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Λιγνάδης είναι σεξουαλικού περιεχομένου!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ήδη την οργή σε δικαστικούς κύκλους καθώς θεωρείται αδιανόητο κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας όχι μόνο να μην βρεθεί το υπόγειο αλλά και να μην κατασχεθούν τα συγκεκριμένα αντικείμενα από το διαμέρισμα του κ. Λιγνάδη.

https://patkiout.gr/showbiz/xafniko-endiaferon-gia-ereynes-sto-spiti-toy-lignadi-meta-apo-ena-mina-adraneias-o-elegchos-stin-taratsa-kai-ta-eyrimata-ston-iliako/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .