Τρίτη, Μαρτίου 2

Τρελό γέλιο – Η Σοφία Μουτίδου τρολάρει τον Αλέξη Κούγια: “Δεν θα ρωτάτε, θα μιλάω εγώ” [ΒΙΝΤΕΟ]

moutidou_sofia_aleksis

Με τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση για τον Δημήτρη Λιγνάδη αρκετοί έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και έχουν αποκαλύψει πράγματα που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα μπορεί να επικρατεί ένας πανικός με όλη αυτή την κατάσταση όμως δεν λείπει και το χιούμορ με την Σοφία Μουτίδου να ανεβάζει ένα απίστευτο βίντεο για τον Αλέξη Κούγια.

Σοφία Μουτίδου: Το απίστευτο βίντεο που ανέβασε

Ειδικότερα η παρουσιάστρια και ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube μιμείται τον Αλέξη Κούγια και τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει στα κανάλια.

Εκείνη μιμείται επιτυχημένα τον ίδιο αλλά και την ξαφνική «ευθιξία» που παρουσιάζει όταν οι δημοσιογράφοι του απευθύνουν ερωτήσεις για την υπόθεση, με τον ίδιο να αποχωρεί.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», δηλώνει καυστικά ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο η γνωστή ηθοποιός, αφού ολοκλήρωσε τον ρόλο της είπε:

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%cf%81%ce%b5%ce%bb%cf%8c-%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%97-%ce%a3%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%9c%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%b4%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .