Τρίτη, Μαρτίου 23

Παύλος Καψαμπέλης: «Λανθασμένη και αχρείαστη η επίταξη ιατρών»

Παύλος Καψαμπέλης: «Λανθασμένη και αχρείαστη η επίταξη ιατρών»

Λανθασμένη και αχρείαστη χαρακτήρισε την επιστράτευση ιατρών, προκειμένου να προσφέρουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Παύλος Καψαμπέλης. Ο ίδιος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τόνισε πως οι γιατροί θα πάνε στα νοσοκομεία μετά την επίταξη, αλλά αυτό δεν μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο από μία εβδομάδα με δέκα ημέρες.

Πρόσθεσε ακόμα ότι οι ιδιώτες γιατροί προσφέρουν από την πρώτη στιγμή στο Σύστημα Υγείας με διάφορες μορφές όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Είπε ακόμη ότι η έκκληση προς τους γιατρούς να συνδράμουν στο ΕΣΥ έγινε τελευταία στιγμή και επανέλαβε ότι ο ΠΙΣ, αφού συνεδρίασε, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο κ. Καψαμπέλης πρόσθεσε ότι οι ιδιώτες γιατροί λίγο πολύ έχουν κάποιες δεσμεύσεις ο καθένας, ενώ νοσηλεύουν 1.500 με 2.000 άτομα τον μήνα. Διευκρίνισε ακόμα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο ΠΙΣ δεν έχει μέλη ιατρούς αλλά Συλλόγους και πως για την Αττική οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιώς θα οργανώσουν τα μέλη τους..zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .