Δευτέρα, Μαρτίου 1

Οι σκληροί δεν χορεύουν. Ο Ζούλιας αποκαλεί επαγγελματία ηλίθιο τον Κούγια!

Τι λεει για τον Χατζηνικολαου

Σίγουρα βρισκόμαστε μόλις στην αρχή

Oι σκληροί δεν χορεύουν αλλά απαντούν με τον ίδιο τρόπο ώστε να κόψουν τον τσαμπουκά του συνηγόρου του Λιγνάδη Κούγια, ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει άλλα θύματα του να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του πελάτη του.

Έτσι με video που ανέβασε στο insta ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας δηλώνει απευθυνόμενος στον Κούγια>

«Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, αλλά επαγγελματίες ηλίθιοι σαν εσάς»

Μέσω της ανάρτησής του στα Social Media ο κ. Ζούλιας απαντά στον κ. Κούγια, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του που έκαναν λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας δεν κρύβει την οργή του σχολιάζοντας την τοποθέτηση του ποινικολόγου, ενώ αναφέρεται και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

«Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς.

Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα;» είπε αρχικά.

«Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;» κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .