Σάββατο, Μαρτίου 13

Μητσοτάκης: Υποκριτής και επικίνδυνος

Στο τελευταίο του νυχτερινό διάγγελμα ο πρωθυπουργός έδειξε ότι είναι άξιος “μαθητής” του Λιγνάδη. Ξεδίπλωσε το υποκριτικό του ταλέντο...

koutipandoras.gr

Στο τελευταίο του νυχτερινό διάγγελμα ο πρωθυπουργός έδειξε ότι είναι άξιος “μαθητής” του Λιγνάδη. Ξεδίπλωσε το υποκριτικό του ταλέντο. Υποδύθηκε για μια ακόμα φορά τον αθώο του “αίματος” δείχνοντας την κοινωνία για όσα τραγικά μας φορτώνει η πολιτική του. Καταγγέλλει μονίμως τους “κάποιους”, τους “άλλους” αντί να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία που ενδημεί στην παράταξή του. Μιλάει λες και απευθύνεται σε ηλίθιους που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι πίσω από ανούσια λόγια κρύβεται μια εφαρμοσμένη πολιτική μετάλλαξης του καθεστώτος σε μια Ερντογανικού τύπου

“δημοκρατία” διώξεων, αυταρχισμού, μισαλλοδοξίας και διχασμού. Πρόκειται για την ατζέντα των ακροδεξιών και χουντοαναθρεμένων στελεχών της Δεξιάς που έχει επιβληθεί ως η κυρίαρχη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη με στόχο τις ψήφους της άκρας δεξιάς. Το ερώτημα είναι τι κάνουν οι νουνεχείς - υπάρχουν και τέτοιοι - εντός της συντηρητικής παράταξης οι οποίοι ανέχονται μια τέτοια εκτροπή;

Είπεν ο ... "άναξ" ο οποίος έχει την αποκλειστική ευθύνη αυτής της εξέλιξης:

“Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά. [...] Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: [...] Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω”!!!

Αν, αντί για βολικούς δεκάρικους, ο υποκριτής πρωθυπουργός κοίταζε αυτοκριτικά τα πεπραγμένα τα δικά του και των στελεχών του, ίσως δε θα τολμούσε να απευθύνεται με τέτοιο θράσος στον ελληνικό λαό που αγωνιά με τον φόβο του θανάτου και το αβέβαιο αύριο. Ας του θυμίσουμε κάποια από τα λεβεντόπαιδα της παράταξής του που έσπειραν το μίσος και το διχασμό:

Βορίδης: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές”. Ο Βορίδης υπέρμαχος της κρατικής βίας του νόμου και της τάξης με τις ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές στη χούντα των συνταγματαρχών. 

Άδωνις: “Εχει ο Τσίπρας μεγάλο μίσος εναντίον μου, δεν με ενοχλεί, τον μισώ εξίσου και τον σιχαίνομαι περισσότερο, τον θεωρώ μεγάλο καταστροφέα της Ελλάδος...”  Είναι ο ακροδεξιός Άδωνις που θα ψήφιζε τον διχαστικό Τραμπ με τα δυο χέρια!!! Είναι ο πολιτικός που τρέφεται από το μίσος και το διχασμό. 

Χρυσοχοΐδης: “Μας κάνουν κριτική αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι.. Τους κάψανε από ...την ανυπαρξία ηγεσίας πολιτικής και φυσικής εκείνη τη μέρα”. Είναι ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης και ο Μητσοτάκης που αναβάθμισαν τον Τσουβάλα σε γ.γ. του ΠΡΟΠΟ. Τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ που εκδιώχθηκε μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο “ανύπαρκτος” και συμμέτοχος στο “κάψιμο” κατά Χρυσοχοΐδη!! Και όλοι οι “ανύπαρκτοι αξιωματικοί της φυσικής ηγεσίας” της πυροσβεστικής οι οποίοι προήχθησαν από τον Μητσοτάκη! Ο Χρυσοχοΐδης δεν είναι ακροδεξιός, είναι ο χρήσιμος ηλίθιος υπάλληλος που κάνει τη δουλειά τους.

Η οποιαδήποτε αναφορά στον Μπογδάνο είναι περιττή. Τα διχαστικά του καραγκιοζιλίκια προδίδουν ένα πολιτικό νάνο με αντιαριστερές και αντικομμουνιστικές εμμονές που ψαρεύει σε φασιστικά νερά.  

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν ήταν εκείνος που δίχαζε το λαό όταν έλεγε ότι η Μακεδονία θυσιάστηκε για να μην περικοπούν οι συντάξεις;

Ο Μητσοτάκης και η πολιτική του γυρίζουν τον τόπο πολλά χρόνια πίσω. Επιλέγει την καταστολή και την ένταση για να κρύψει την ανικανότητα της κυβέρνησής του να διαχειριστεί τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα της χώρας. Ας μην αναζητά ευθύνες από την αντιπολίτευση και την κοινωνία για το μίσος και το διχασμό που ίδιος εκτρέφει. Στο κύμα του ακροδεξιού λαϊκισμού καβάλησε για να εκλεγεί πρωθυπουργός, και γι’ αυτό θα κριθεί από την Ιστορία.

 https://www.koutipandoras.gr/article/mitsotakis-ypokritis-kai-epikindynos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .