Παρασκευή, Μαρτίου 12

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ : Σημεία (και τέρατα) των καιρών…

 
Το οξύμωρο του πράγματος είναι, ότι η παρούσα τυραννική Κυβέρνηση μετηλλαξε την Ελληνική Αστυνομία, (ευτυχώς υπάρχουν και οι πεφωτισμένες εξαιρέσεις) από υπηρέτες του Έλληνα πολίτη σε βασανιστές του! Αυτό οδηγεί συνειρμικά και σε δεύτερον οξύμωρο, τουτέστιν σε…οξύμωρο εις το τετράγωνο! (Όπως λέμε, καραντίνα, εις το τετράγωνο..). Η θεωρητικά φιλελεύθερη ΝΔ, το κόμμα – υπέρμαχος της ελευθερίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας έχει ομοίως μεταλλαχθεί στην πιο στυγνή αστυνομοκρατουμενη Χούντα, έμπροσθεν της οποίας ωχριούν Σταλινικές πρακτικές του πάλαι ποτέ υπαρκτού σοσιαλισμού! Τούτο γαρ εστί μια έμμεση απόδειξη, ότι ουδόλως υπάρχουν πλέον κόμματα και ότι η κομματοκρατια είναι μία κι ενιαία, εφαρμόζουσα γονυπετως τις επιταγές της ατζέντας των διεθνών τραπεζιτών, δλδ της ΝΤΠ!

Βεβαίως, η άσκηση βίας από την κρατική αλαζονεία εξαντλείται, αποκλειστικά, προς τον δόλιο πολίτη, που είχε την ατυχία να γεννηθεί Έλληνας και…ουχί αλλαχου! Στην περίπτωση των λαθρομεταναστών για παράδειγμα, λαμβάνει χώρα μια…τρίτη μετάλλαξη, (μετάλλαξη, εις τον κύβο) όπου οι νταηδες ρομποκοπ της ΕΛ.ΑΣ μεταλλάσσονται σε.. κότες λειράτες! Τούτες τις εντολές έχουν πάρει από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους, προφανώς διότι οι ανήλικοι…μουσατοι πρόσφυγες αποτελούν την καινούρια δεξαμενή ψηφοφόρων, αυτού του ελεεινού και τρισαθλιου πολιτικού συστήματος. Άντε βρε, να τους χαιρόμαστε τους καινούριους συνελληνες! Καλορίζικοι…

Την Κυριακή το μεσημέρι, ανοίγοντας την τηλεόραση, το μάτι μου έπεσε σε μια εκπομπή της ΕΡΤ, του επισήμου δλδ φορέα προπαγάνδας της εκάστοτε κυβερνώσας πλειοψηφίας. Καλεσμένη ήταν μια Καθηγήτρια γλωσσολογίας, (τρομάρα της) η οποία έκανε την κάτωθι πρόταση, προς τους Έλληνες πολίτες: «Σπευσετε να μάθετε τις ξένες γλώσσες των προσφύγων. Μπορεί να ακούγεται αιρετικό αλλά με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφώσουμε όλοι μαζί το αύριο! Είναι πιστεύω μια ενδιαφέρουσα πρόταση.» Σας το λένε λοιπόν ξεκάθαρα. Το αύριο και οι σύγχρονες εξελίξεις επιτάσσουν τον Έλληνα να αποδεχθεί την κουλτούρα, την γλώσσα (σιγά – σιγά και την θρησκεία) του…εισβολέα του! Αυτού, που κατεπάτησε σύνορα, πήδηξε μάντρες και εισήλθε στις οικίες σας απροσκλητος διότι τοιουτοτρόπως απεφάσισαν οι Έλληνες πολιτικοί, τα τελευταία 30 χρόνια!

Ας επιστρέψουμε με την μηχανή του χρόνου στην αρχαία Ελλάδα. Θα έλεγα, να σταματήσουμε τυχαία στον δρόμο έναν αρχαίο Αθηναίο και να τον ρωτήσουμε, εάν γνωρίζει…Σκυθικά! Εν συνεχεία, λέω να επιχειρήσουμε να τον πείσουμε, ότι πρέπει να μάθει να ομιλεί βαρβαρικά διότι ο κόσμος του αύριο θα αποτελείται από κάθε καρυδιάς καρύδι, τουτέστιν από πολυφυλετική πανσπερμία! Στανταρακι, θα μας εξακόντιζε ουκ ολίγα…μπινελικια, αρχαιοελληνιστι! Μειδιώ, τώρα που γράφω αρχαιοελληνιστι διότι ούτε αρχαία Ελληνικά υπάρχουν, ούτε και νέα, μιας και η γλώσσα μας είναι μία κι ενιαία! Ακόμη και σήμερα ομιλούμε αρχαία Ελληνικά, ομιλούμε Πελασγικά αλλά δυστυχώς, ποσώς το γνωρίζουμε! Διότι οι ιθύνοντες του Υπουργείου Παιδείας, (το Ελληνικής το έφαγε η μαρμάγκα) επί σειρά ετών ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να το γνωρίζουμε! Διότι η ισχύς του λεκτικού πλούτου της Ελληνικής γλώσσης δημιουργεί καινούριες συνάψεις μεταξύ των νευρώνων του ανθρωπίνου εγκεφάλου, αυξάνοντας τις μονάδες ευφυίας! Διότι μας θέλουν πρόβατα…

P.S. Θα επιθυμούσε και η ταπεινότητα μου να κάνει επίσης μια πρόταση, προς τον παριστάνοντα τον Πρωθυπουργό, της Ελλάδος. Γράφω παριστάνοντα διότι την πραγματική εξουσία ασκούν τα αλλότρια αφεντικά του, ενώ η…εξοχότητα του θα πρέπει να αρκεστεί σε τίτλους, όπως: Ζαβο από τζάκι, άνθρωπος της SIEMENS γειτονακι του Χριστοφοράκου, κ.α. Η ακολουθούσα πρόταση είναι γραμμένη σε αυθεντικά…Πειραιώτικα, συνεπώς ζητώ την κατανόηση σας. «Μωρη κότα λειράτη, εάν διαθέτεις κάκαλα, πήγαινε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς σου, χωρίς τους μπράβους σου! Περπάτησε 50 μέτρα ολομόναχος για να νιώσεις μέσα σου το…μέγεθος των εκδηλώσεων λατρείας του Ελληνικού λαού! Εάν δεν τα διαθέτεις, τότε θα σε συμβούλευα να παραιτηθείς και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από τους Έλληνες, τους οποίους κατέστρεψες! Εάν, ούτε αυτό το κάνεις, σου εγγυώμαι πως, όταν τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία θα παίζουμε μπάλα με …»

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .