Δευτέρα, Μαρτίου 29

Η «καυτή» Ελληνίδα γιατρός που έχει ξετρελάνει το Ντουμπάι! (ΦΩΤΟ)

poe

Η πανέμορφη Αναστασία Τερζή, γιατρός και τραγουδίστρια στο επάγγελμα, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο Ντουμπάι καθώς δέχτηκε δουλειά από ιδιωτικό νοσοκομείο για να συμμετάσχει σε έρευνες σχετικά με μια θεραπεία που αφορά τις μυικές ατροφίες. Οι φωτογραφίες που αναρτά «μοιράζουν εγκεφαλικά»!

Με το πτυχίο στα χέρια και με ένα μοναδικό επικοινωνιακό ταλέντο η εντυπωσιακή Ελληνίδα γιατρός και τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Ντουμπάι. Δεν πήγε να διασκεδάσει. Όπως όλοι αυτοί που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη της ανατολής μέσα στις γιορτές και έφεραν στη χώρα το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού. Πήγε για δουλειά μιας και δέχτηκε πρόταση από ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να συμμετάσχει σε έρευνες για μια θεραπεία που αφορά σε μυικές ατροφίες.

Κι όμως. Η Αναστασία Τερζή που γνωρίσαμε από τα καλλιστεία πριν από χρόνια αλλά και από τις πίστες ως τραγουδίστρια αποδεικνύει πώς είναι πλέον σε άλλο επίπεδο.

Δεν ξεχνάει ωστόσο να μοιράζει «πόνο» στους Άραβες με το ποθητό κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .