Παρασκευή, Μαρτίου 5

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… Οι ΓΙΑΤΡΟΙ Που Ανακάλυψαν ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Στα ΕΜΒΟΛΙΑ Βρέθηκαν Όλοι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ!



Όχι πολύ καιρό πριν, το Neon Nettle, αναφέρθηκε στην επιδημία των γιατρών που δολοφονήθηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν τη βάση τους στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι οι επιστήμονες (τυχαίο;) μοιραζόντουσαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι είχαν ανακαλύψει ότι η ένζυμο πρωτεΐνη nagalase προστίθενται στα εμβόλια τα οποία στη συνέχεια χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalase εμποδίζει το σώμα να προχωρήσει στην παραγωγή της βιταμίνης D, η οποία αποτελεί την κύρια άμυνα του οργανισμού για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με Thebigriddle.com: Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη συγκεντρώνεται σε υψηλό επίπεδο σε αυτιστικά παιδιά. Αυτή την πρωτεΐνη χρησιμοποιούν στον εμβολιασμό!!!





Αυτό εμποδίζει το σώμα από τη χρήση της βιταμίνης D, απαραίτητης για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalase απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2. Έτσι, βασικά … δεν σκότωσαν αυτούς τους γιατρούς, επειδή είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή με επιτυχία τη θεραπεία του αυτισμού … Αλλά τους σκότωσαν και τους σκοτώνουν επειδή αυτοί οι γιατροί είχαν ερευνήσει και είχαν την απόδειξη ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στα παιδιά προκαλούν καρκίνο και κρίση αυτισμού!!




Ο θάνατος τους ήταν σκόπιμος. Οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δώσουν όλες τις πληροφορίες στη δημοσιότητα. Χορηγούνται εμβόλια με στόχο τη μείωση του πληθυσμού με αργό θάνατο.




Ο Dr. Ted Broer εξηγεί πως οι γιατροί σκοτώθηκαν για αυτά που είχαν ανακαλύψει για τους εμβολιασμούς. Καθώς και πώς θα θεραπευτούν οι οι συνέπειες της επίθεσης της ελίτ στα παιδιά καθώς και σε όσους αναγκάστηκαν σε εμβολιασμούς.

Υπηρχε και βιντεο με τις δηλωσεις του γιατρου ομως το youtube το κατεβασε για ευνοητους λογους !!!

https://www.ksipnistere.com/2020/12/blog-post_869.html

 https://etsimravo.blogspot.com/2021/02/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .