ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ!!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ “ΓΥΜΝΟΙ” ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΟ;;;; Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

tragkas-antoniadis

Το παρακράτος είναι εδώ και είναι έτοιμο να κόψει τα κεφάλια όλων όσων “χαλάνε τη σούπα” αυτών που εξαθλιώνουν τον λαό. Σήμερα Σάββατο απεστάλησαν έγγραφα από τον Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τα οποία ανακοινώνεται σε δύο συγκεκριμένα άτομα ότι αποσύρεται η αστυνομική δύναμη που τους προστάτευε καθώς “δεν είναι πια προστατευόμενοι στόχοι.

Ετοιμάζεται δολοφονική επίθεση εναντίον τους;;

Τα ονόματα τους δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για δύο βαθιά αντιπολιτευόμενους ανθρώπους, έναν δημοσιογράφο και έναν δικηγόρο. Τον Γιώργο Τράγκα και τον Νίκο Αντωνιάδη.

Έτσι λοιπόν ανοίγει ο δρόμος στο παρακράτος να καταφέρουν αυτό που από τύχη δεν κατάφεραν με τον Στέφανο Χίο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και στον Στ. Χίο λίγο καιρό νωρίτερα είχαν πάρει το όπλο που κατείχε νόμιμα καθώς και την ασφάλειά του. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει σαν αρνί στην σφαγή μπροστά στην κάννη των επίδοξων φονιάδων του.

Σήμερα λοιπόν, με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέσυρε σήμερα το απόγευμα, ακαριαία, την προσωπική φρουρά του γνωστού δημοσιογράφου και αρχηγού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργου Τράγκα.

Η εντολή που ήρθε από την Διεύθυνση Αστυνομίας στους δύο αστυνομικούς του, υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον προστατευόμενος στόχος.

Δείτε το έγγραφο:

eggrafo-trags

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντολή του πρωθυπουργού δίνεται μετά από πολιορκία της οικίας του Γιώργου Τράγκα από τέσσερα αυτοκίνητα, με ένοπλους κουκουλοφόρους αγνώστους.

Να θυμηθούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κοινοποιήσει απόρρητο έγγραφο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τράγκα ότι συντρέχουν στο πρόσωπο του ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε το έγγραφο:

eggrafo-traga

Από την οικογένεια του δημοσιογράφου εκφράζονται φόβοι ότι σχεδιάζεται επίθεση εναντίον του καθώς μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, υπάρχουν σοβαρότατα στοιχεία που αποδεικνύουν  ότι οι κυβερνώντες έρχονται σε επαφή με άτομα του υποκόσμου.

Μάλιστα, οι αδίστακτοι δεν φαίνεται να διστάζουν να ξαναχτυπήσουν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον Στέφανο Χίο παρά το γεγονός ότι η τύχη και ο Θεός ήταν αυτοί που τον έσωσαν τον Ιούλιο του 2020. Όπως γράψαμε νωρίτερα, η μαφία θέλει ξανά αίμα καθώς οι πληροφορίες της εφημερίδας μας λένε ότι απεργάζονται νέο χτύπημα. (Διαβάστε: ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ)

Αντωνιάδης: Σειρά έχουν οι σφαίρες, αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης ο Μητσοτάκης

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Αντωνιάδης έκανε γνωστό μέσω του Facebook ότι παρόμοια ενημέρωση αφαίρεσης της προσωπικής του φύλαξης παρέλαβε και ο ίδιος.

“Άνοιξες το δρόμο στις σφαίρες”, γράφει ο δικηγόρος ο οποίος έχει προχωρήσει και σε νομικές ενέργειες απέναντι στην Κυβέρνηση και στις πολιτικές της ειδικά για τον κορονοϊό.

Διαβάστε τι μας ενημερώνει ο κ. Αντωνιάδης:

 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Σ Φ Α Ι Ρ Ε Σ !!!!!!!!

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ & ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ ,

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,

ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Αντωνιάδης στις Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Όλα αυτά την ώρα που ακόμα δεν έχει συλληφθεί ούτε ο φυσικός ούτε ο ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας του Στέφανου Χίου με την έρευνα να είναι ουσιαστικά ανενεργή. Οι καιροί είναι σκοτεινοί. Έχουμε Κυβέρνηση που λύνουν και δένουν μερικοί μαφιόζοι που δεν διστάζουν να κόψουν όποιο κεφάλι αντιστέκεται.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%9c%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%91-%ce%9a%ce%a5%ce%92%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%9f%ce%96%ce%a9%ce%9d/