Δευτέρα, Μαρτίου 1

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

«Σούπα» -όπως αναμενόταν, λόγω παντελούς έλλειψης αντιπολίτευσης στην παρδαλή χούντα Μητσοτάκη!- ήταν η συζήτηση στη βουλή. «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», θα μπορούσε να πει κάποιος, ενθυμούμενος την ατάκα από την παλιά ελληνική ταινία!

Κανένας «πολιτικός αρχηγός» δεν τόλμησε να ρωτήσει τα αυτονόητα. Όπως π.χ., γιατί, όλως περιέργως, η αρμοδιότητα των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων υπήχθη στο γραφείο του Μητσοτάκη. Γιατί ο Κούλης είχε διευθυντή του πολιτικού του γραφείου

έναν σιχαμένο –και καταδικασμένο από την δικαιοσύνη- παιδεραστή. Ποιος διόρισε τον «Δημήτρη» -έτσι  αποκαλούσε τον Λιγνάδη ο Κούλης, που κατά τα άλλα… δεν τον ήξερε- στη διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου. Η ΚΥΠ –η οποία επίσης υπάγεται στο γραφείο του Μητσοτάκη- ενημέρωσε για το ποιόν του «Δημήτρη» τον Κούλη; Ή μήπως δε χρειαζόταν, γιατί είχε προσωπική γνώση; Και άλλα πολλά…

Αλλά ποιος να τολμήσει να τα ρωτήσει; Ο mister Tsipras, που έχει διαταχθεί από τους κοινούς τους αφέντες να κάνει πλάτες στον πτηνόμορφο δικτάτορα, μέχρι που να έρθει πάλι η σειρά του; Ή το λαμόγιο ο Βελόπουλος, που απ’ όπου τον πιάσεις λερώνεσαι; Ή ο… ανυπάκουος Κουτσούμπας; Ή ο Μπαρουφάκης; Ή η ρουφιάνα του Βαρδινογιάννη; Σοβαροί να είμαστε!

 ethnikismos.net

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .