Σάββατο, Μαρτίου 13

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ : ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.


 O κύριος λόγος, που ένα μέρος του Ελληνικού λαού εψηφισε για Πρωθυπουργό τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Μητσοτάκη ήταν για να γλυτώσουμε από τα έργα και τις ημέρες του ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΣΙΠΡΑ! (Δυστυχώς δεν είχαν καταλάβει, ότι η κομματοκρατια στην χώρα μας είναι όψεις του ιδίου νομίσματος). Πίστεψαν, ότι ουδόλως θα μπορούσε να υπάρξει τραγικότερη Κυβέρνηση, περισσότερο εθνικά επιζήμια, από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! 

Έλα όμως, που ο τυραννισκος, ο οποίος..

. χαιρετάει κούκλες είχε άλλη γνώμη! Ουδέποτε έχει υπάρξει στα χρονικά της Ιστορίας της Νεοτέρας Ελλάδος, ομάδα ανθρώπων (συμμορίας για την ακρίβεια) συνεπικουρούμενοι, από αργυρωνητους παπαγάλους, (media και...ειδικούς ψευτοεπιστημονες) οι οποίοι να έχουν επιφέρει τόσα δεινά στον τόπο! 

 

Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ, που βασανίζει και τρομοκρατεί καθημερινά τον Έλληνα πολίτη, είναι πλέον εξοφθαλμο, ότι έχει...απωλεσει την σφαίριση, τουτέστιν έχει χάσει την μπάλα! Ο μόνος λόγος, για τον οποίον παραμένει ακόμη στην εξουσία είναι διότι ασκεί ΩΜΗ ΒΙΑ, προς τον Ελληνικό λαό, με προμετωπίδα τα σώματα ασφαλείας. Σε αυτό το σημείο όμως, θα επιθυμούσα, όπως θυμησω στα ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ μέλη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι στην χώρα μας, ουδέποτε οι τύραννοι είχαν αίσιο τέλος, από την αρχαιότητα κι εντεύθεν. (βλέπε, Δράκων, Πεισιστρατιδες, κ.ο.κ.) Αντιθέτως, οι Έλληνες ΛΑΤΡΕΥΑΝ τους βασιλείς και τους μονάρχες, που γίνονταν ΕΝΑ (σώμα, μια ψυχή) με τον λαό, όντες έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους ακόμη, για τον οιονδήποτε Έλληνα πολίτη! (βλέπε Αγησίλαος, Φίλιππος, Αλέξανδρος, Πύρρος, κ.ο.κ.) Τοιουτοτρόπως, οικοδομήθηκαν οι Ελληνικές Αυτοκρατορίες και Κοσμοκρατορίες και ουχί με...ψευτοδημοκρατιες, (κατ' ουσίαν τυραννίες) ούτε καν με (άμεσες) δημοκρατίες!

 

P.S. Εξ' απαλών ονύχων, είχα απεριόριστο σεβασμό αλλά και θαυμασμό για τα σώματα ασφαλείας, αστυνομία και στρατό. Δυστυχώς, τω καιρώ τούτω, ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Αστυνομίας (ευτυχώς όχι όλοι) έχει... μεταλλαχθεί σε δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι θα έδερναν, ακόμη και την μητέρα τους για 900 Ευρώ! Ενθυμειστε τί ελάμβανε χώρα δέκα χρόνια πριν, όταν τα ΜΑΤ ΤΣΑΚΙΖΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ τους χιλιάδες αγανακτισμένους πολίτες στο Σύνταγμα! ΑΥΤΟΣ ήταν ο μόνος λόγος, για τον οποίο δεν...γκρεμοτσακιζονταν οι προδοτικές Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμα και ΣαμαροΒενιζελων! Η άσκηση ΩΜΗΣ βίας και καταστολής! Με το ζόρι να μεταλλαχθούμε από αποικία των Αγγλοαμερικανων, (που ήμασταν ήδη)  σε δουλοπαροικία των Γερμανών! Τούτο γαρ λαμβάνει χώρα και σήμερα. Στον πλέον υπερθετικό του βαθμό! Με το...στανιό, επιχειρούν να κάνουν τον Έλληνα να σταματήσει να αναπνέει, φορώντας την πάνα στην μούρη του, να ζει έγκλειστος σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, να δίνει αναφορά με κωδικό, πότε και πού θα πάει, ακόμη και...προς νερού του, να είναι Ο ΙΔΙΟΣ ένας αριθμός! Μας μετηλλαξαν σε νούμερα αγαπητοί συνελληνες και αντί η Αστυνομία να σπεύσει να ΣΥΛΛΑΒΕΙ αυτά τα ΝΟΥΜΕΡΑ, τα οποία κατεστρατηγησαν το Ελληνικό Σύνταγμα, αποδομωντας ελευθερία κι αξιοπρέπεια, εν τούτοις υπακούν στους μισανθρώπους και μισελληνες, πολιτικούς τους προϊσταμένους! Όταν τελειώσουν όλα, θα αποδοθούν ευθύνες ΚΑΙ σε αυτούς..

Τα σέβη μου.

Ιωάννης Σαρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .