Τρίτη, Μαρτίου 9

ΚΟΛΑΣΗ! Δημητρης Αλεξανδρου: “Τα ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΑ με τη Φαϊη Σκορδα! Εγω ημουν ΑΙΤΙΑ που χωρισαν με τον Λιαγκα”

img Το ΦΥΣΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ η Φαίη Σκορδά! Έτσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έριξε “ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ”. Όχι, μ’αυτά, δεν κάνεις πλάκαη και πρέπει αν είσαι πολύ προσεκτικός! Η πλάκα είναι πως η κοπέλα,δεν τον προκάλεσε, δεν του την έπεσε ποτέ ούτε γι αστείο (απ’ όσο μπορούμε να ξέρουμε). Αλλά ο Δημήτρης τι πήγε και έκανε λέτε;

Μα είναι δυνατόν να λέει “ναι μεν αλλά” για την Φαίη μας. Και όχι μόνο αυτό! Το σημαντικότερο; ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ…ΣΧΕΣΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ!!!

Τέτοιο σώμα, τετοιο πρόσωπο, τέτοια γοητεία, τέτοιο σεξ απίλ δεν βρίσκεις καθόλου εύκολα, όσο ωραίος κι αν είσαι!

Φυσικά, αυτό που έκανε ο Δημήτρης, ήταν τέρμα προκλητικό.


Διότι γιατί να σου θέσουν θέμα αν σ’ αρέσει η Φαίη Σκορδά και γιατί εσύ ν’ απαντήσεις, αφού γνωρίζεις πως ωραίος είσαι, απήχηση έχεις στα σόσιαλ, θα γίνει βούκινο αυτό που θα πεις, ειδικά αν είναι “ΟΧΙ”!

To «Question Sticker» εχει γινει viral τον τελευταιο καιρο στο Instagram. ]

Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση follower του σχετικά με την προσωπική του ζωή στο παρελθόν και τις φήμες ότι υπήρξε ζευγάρι με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση: “Είναι αλήθεια ότι τα είχες κάποτε με τη Φαίη Σκορδά;“, ο Δημήτρης απάντησε:
“Δύο χρόνια σίγουρα.

Μπορει και παραπανω.

Αλλά κρυφά, μπαινοέβγαινα εγώ. Εγώ είμαι η αιτία που χώρισε…“, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε: “Δεν είναι καν του γούστου μου, να ξέρετε. Γελάω… Όχι ότι δεν είναι όμως όμορφη γυναίκα…” .

Σε ερώτηση που ακολούθησε, όμως, ο ίδιος διευκρίνισε: “Αδιαμφισβήτητα είναι μια όμορφη γυναίκα, μη λέμε τώρα βλακείες.

Αλλά δεν είναι του γούστου μου γιατί είναι πάρα πολύ αδύνατη. Θα ήθελε λίγο περισσότερα κιλά…” .


Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ρε γ@@@το κολλάει συνέχεια…»! Και η Φαίη Σκορδά ένωσε αμήχανα To πρωινό συνδέθηκε με την… «Φάρμα» μιας και το νέο project κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες!

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξενάγησε στο σπίτι των αγροτών, αλλά η σύνδεση δεν ήταν και τόσο καλή!Άλλες φορές ακουγόταν ο παρουσιαστής και άλλες φορές όχι…

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι αυθόρμητος, ξεστόμισε μία λέξη on air που δεν έπρεπε!


Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ρε γ@@@το κολλάει συνέχεια…»! Και η Φαίη Σκορδά ένωσε αμήχανα και αναφώνησε: «Σταμάτα» με τον παρουσιαστή να ζητά συγγνώμη. «Συγγνώμη για το κολλάει» τόνισε ο Γιώργος κάνοντας χιούμορ και ζήτησαν από τον Σάκη να πει τα πάντα για τη Φάρμα που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .