Σάββατο, Μαρτίου 6

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες»

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες»

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη , η οποία ακολουθώντας το πρωτόκολλο έχει μπει σε καραντίνα. 

Μάλιστα λόγω των εξελίξεων το MEGA θα αναβάλει μία βδομάδα την πρεμιέρα του Celebrity Game Night, στο οποίο είναι παρουσιάστρια, ώστε μέχρι να προβληθούν τα ήδη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια να έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος και να έχουν ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Real.gr αναφέρθηκε στην περιπέτειά της λέγοντας:

«Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορονοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου.

Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ. Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι, παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση...» είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .