Τετάρτη, Μαρτίου 31

Σπάνια εξομολόγηση: Αυτή είναι η σχέση της Εριέττας Κούρκουλου με τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση… (Εικόνες)

Τον τελευταίο καιρό, η Εριέττα Κούρκουλου που φυσικά διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει γίνει αρκετά ενεργή κάνοντας καθημερινά αναρτήσεις και stories.

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους διαδικτυακούς φίλους της και συχνά ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα ζητήματα.

Δεν είναι μάλιστα λίγες η φορές που ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να θέσουν τα ερωτήματά τους στα οποία σπεύδει να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια. Σε ένα από τα Q&A που έκανε πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποια είναι η σχέση της με την μητέρα της, την κυρία Μαριάννα Λάτση.

Ενώ σε άλλη ερώτηση που αφορούσαν το αν έχουν κοινά χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα τους και ποια είναι αυτά έγραψε, “Όχι ιδιαίτερα αλλά την λατρεύω. Ίσως ότι δε μας ενδιαφέρουν τα πρέπει πολύ και οδηγούμαστε από την καρδιά μας”.

https://patkiout.gr/showbiz/spania-exomologisi-ayti-einai-i-schesi-tis-eriettas-koyrkoyloy-me-ti-mitera-tis-marianna-latsi-eikones/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .