Τετάρτη, Μαρτίου 17

Ο Αντώνης Κανάκης για το τροχαίο έξω από τη Βουλή: «Φτάνει! Ωριμάστε πια»

Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με την συμπεριφορά του αστυνομικού ο οποίος μίλησε με αγένεια στον κούριερ που είναι αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου έξω από την Βουλή. 

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης το τροχαίο που έγινε έξω από την Βουλή την περασμένη Παρασκευή και είχε σαν αποτέλεσα να χάσει την ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα στάθηκε στην συμπεριφορά του τροχονόμου που μίλησε με

αγένεια στον κούριερ και τον έδιωξε από το σημείο αν και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης επέκρινε στην συμπεριφορά του αστυνομικού λέγοντας: 

«Διώχνουν τον μάρτυρα, ενώ θα έπρεπε να πέσουν πάνω του, να ρωτήσουν τι ακριβώς γνωρίζει, να τα καταγράψουν, να ενδιαφερθούν. Το δεύτερο φαινόμενο που όλοι δυστυχώς γνωρίζουμε σε αυτή τη χώρα είναι ένας ακόμα ''επαγγελματίας'' αστυνομικός να μιλάει λες και μιλάει κι εγώ δεν ξέρω σε ποιον. Πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα! Θα απασφαλίσει κανένας πολίτης καμιά μέρα και άντε να γλιτώσει ο άνθρωπος από τη φυλακή. Πρέπει να τελειώνει αυτή η νοοτροπία που προέρχεται από τη Χούντα, και από παλαιότερα, ότι έχει το δικαίωμα ένας δημόσιος λειτουργός όπως ο αστυνομικός να μιλάει άσχημα, να προσβάλλει, να βρίζει έναν Έλληνα πολίτη; Φτάνει! Είμαστε στο 2021! Ωριμάστε πια! Σοβαρευτείτε! Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα! Δεν μπορείς να μιλάς έτσι σε έναν πολίτη. Μάλιστα πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που ο αστυνομικός επειδή είναι ένας επαγγελματίας και δημόσιος λειτουργός να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμη και αν ένας πολίτης γίνει αγενής. Όχι το αντίθετο».

Ο Αντώνης Κανάκης για το τροχαίο έξω από τη Βουλή: «Φτάνει! Ωριμάστε πια»
 

Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με την συμπεριφορά του αστυνομικού ο οποίος μίλησε με αγένεια στον κούριερ που είναι αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου έξω από την Βουλή. 


Δείτε το σχετικό απόσπασμα

https://www.in.gr/2021/03/16/greece/ektos-eaytou-o-kanakis-prepei-na-teleionei-ayto-pragma-orimaste-pia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .