Σάββατο, Μαρτίου 13

Το κόκκινο μιας ματωμένης δύσης...στη δίνη μιας ανεκπλήρωτης αγάπης...Εκδόσεις Οσελότος

Πίστεψέ με προσπάθησα πολύ να σε βγάλω από το μυαλό μου...Προσπάθησα να ξεχάσω καθετί δικό σου, το χαμόγελο σου, τα χείλη σου, το γκριζοπράσινο χρώμα των ματιών σου   Έκανα προσπάθειες να σβήσω απ' τη μνήμη μου ότι μου θυμίζει εσένα,.να λησμονήσω τον τρόπο που γελούσες  το πως με κοίταζες στα μάτια όταν μου  μιλούσες,  εκείνο το βλέμμα..

Εισβάλλεις στην καθημερινότητά μου και στη ζωή μου με τέτοιο τρόπο που δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου... Οι σκέψεις μου  με τρομάζουν .Έχω χάσει τον έλεγχο των συναισθημάτων μου .Προσπάθησα πολύ μα μου είναι αδύνατον δεν μπορώ να σε βγάλω απ’ το μυαλό μου και τις σκέψεις μου  Και ίσως δεν τα καταφέρω ποτέ…Τα ερωτηματικά πολλά και τα γιατί, γιατί χώρισαν οι δρόμοι μας θα μείνουν πάντα εκεί να στοιχειώνουν τη ψυχή μου... και να βαραίνουν τις ανάσες μου...

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .