Δευτέρα, Μαρτίου 8

Άκουσε σε ενδιαφέρει !

 Xωρίς να θέλουμε να δραματοποιήσουμε την κατάσταση, με την ψυχραιμία που χαρακτηρίζει πάντοτε το ύφος της Ανασκόπησης, θα θέλαμε χωρίς υπερβολή να πούμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι το καλοκαίρι ίσως δεν έχουμε Δημοκρατία. Θα έχουμε Άγγλους τουρίστες, θα έχουμε πάντα φιλότιμο, αλλά ίσως να μην έχουμε δημοκρατία. Νιώθετε πεσμένοι; Σας έχει προξενήσει μελαγχολία η κλεισούρα και μια αίσθηση γενικού αδιεξόδου; Έχετε δίκιο. Δεν υπάρχει καμία παρηγοριά και εμείς

 θα κάνουμε το παν για να σας διαβεβαιώσουμε. Ο συνδυασμός ασφυκτικού ελέγχου της ενημέρωσης, έντασης της καταστολής σε συνθήκες πλήρους αδιαφορίας για τη νομιμότητα και βεβαίως το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η ίδια η κυβέρνηση στην υπόθεση του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, δείχνουν όλα ότι πρέπει να βιαστούμε να πούμε γρήγορα ό,τι είναι να πούμε. Γι' αυτό κάναμε ένα επεισόδιο 34 λεπτών, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και πότε θα τα ξαναπούμε.

 https://community.thepressproject.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .