Κυριακή, Μαρτίου 7

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ”. Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ. ΠΑΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

korleone

–Οι ώρες είναι κρίσιμες για την Δημοκρατία την οποία πιστεύουμε εμείς και όχι αυτοί. Γιατί η Δημοκρατία καταπατάται από την ολιγαρχία και την μονοκρατορική απολυταρχία του “κυβερνητικού συνδικάτου εγκλήματος”.

—Η φασιστική χολέρα του κυβερνητικού ιερατείου, απεργάζεται επικίνδυνα σχέδια αποσταθεροποίησης, υπονομεύει το διαδίκτυο, μπλοκάρει σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταστρώνει σχέδια εξόντωσης αντικαθεστωτικών

δημοσιογράφων αλλά και δικηγόρων που επικαλούνται τους Νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους και όχι του Παρακράτους που αντιπροσωπεύουν οι μονοκράτορες του Μαξίμου.

-Η σφηκοφωλιά του οργανωμένου εγκλήματος και των μαύρων ταμείων, διέλυσε τους οικογενειακούς ιστούς, καταπόντισε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έθαψε πάνω από 6.500 συμπολίτες μας, σκότωσε τον πυρήνα του Δικαίου, δολοφονεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ποδηγετεί τους ανεξάρτητους δικαστές, όσους ακόμα αντέχουν στις πιέσεις.

-Το ορατό πια μαφιόζικο παρεάκι, φυλάκισε τα παιδιά μας, τους δημιούργησε ψυχικά προβλήματα και νευρώσεις, κατέστρεψε την Εθνική Οικονομία και είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα: Την οριστική αφυδάτωσή τους και την βιολογική τους εξόντωση. Σε μια τέτοια κατάσταση, εμείς όλοι, σαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σαν κοινωνία δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Από απόψε σηκώνουμε τα ήδη εδώ και 10 χρόνια ανεμίζοντα λάβαρα της αντίστασης απέναντι σε αυτούς που στρέφουν την κάννη των όλων στα κεφάλια μας και στα κεφάλια των παιδιών μας.

Περισσότερα θα πούμε, απόψε στις 23:30 στην έκτακτη διαδικτυακή μας εκπομπή.

Μέχρι εδώ…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%97-%ce%91%ce%a1%ce%a7%ce%97-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%95%ce%9b%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%a4%ce%a3%ce%91%ce%a4%ce%a3%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9c%ce%95%ce%a1/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .