Τρίτη, Μαρτίου 30

Αδέσποτος σκυλάκος τρέμει από φόβο καθώς μπαίνει σε σπίτι για πρώτη φορά στη ζωή του


Ένα συγκινητικό βίντεο κατέγραψε τις προσπάθειες ενός αδέσποτου σκύλου να βρει το κουράγιο να εισέλθει στο σπίτι της οικογένειας που τον φιλοξενεί, καθώς δεν είχε μπει ποτέ ξανά στο εσωτερικό μιας κατοικίας.

Ο Boomer, ήταν ένα από τα τέσσερα αδέσποτα σκυλιά που ζούσαν έξω από μια τράπεζα και συχνά βρισκόταν αντιμέτωπος με την σκληρότητα των περαστικών. Eίχε μάθει να ζει στους δρόμους και φοβόταν τους ανθρώπους.

Η Samantha Zimmer, εργαζόμενη σε κέντρο διάσωσης, ανακάλυψε τον Boomer αφότου κάποιος της έστειλε ένα βίντεο με 4 αδέσποτα σκυλιά που ζούσαν έξω από μια τράπεζα. «Την πρώτη ημέρα πήραμε δύο και την επόμενη επιστρέψαμε για να πάρουμε τον Boomer. Ήταν πολύ ντροπαλός», είπε.

Η Zimmer τον έβαλε να μείνει αρχικά στο γκαράζ της για να τον βοηθήσει να συνηθίσει στη ζωή στο σπίτι. Αλλά ο Boomer, που είχε έναν σπασμένο μηρό, δεν είχε ποτέ στο παρελθόν μπει στο εσωτερικό ενός σπιτιού, με αποτέλεσμα στην αρχή να διστάζει πάρα πολύ.

Ήταν ξεκάθαρο ότι το νεαρό σκυλί είχε μια δύσκολη ζωή στους δρόμους. Ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι ήταν θετικός στη διροφιλαρίωση, είχε ένα σπασμένο πόδι και έναν τραυματισμό από πυροβολισμό. Αλλά ίσως το πιο θλιβερό πράγμα για τον Boomer ήταν ότι δεν ήταν σίγουρος ότι του επιτρεπόταν να μπει μέσα στο σπίτι της Zimmer - ανεξάρτητα από το πόσο ενθάρρυνση πήρε.

Το βίντεο δείχνει τον σκύλο αρχικά να μπερδεύεται. Η οικογένεια όμως προσπαθεί να δελεάσει το κουτάβι να μπει στο εσωτερικό του, λέγοντάς του πως δεν υπάρχει πρόβλημα εάν μπει μέσα. Τελικά, παίρνει την απόφαση και κάνει ένα βήμα, προτού αλλάξει πάλι γνώμη και βγει πάλι γρήγορα έξω.

Στο βίντεο, η Zimmer εξηγεί: «Έφευγα για τη δουλειά. Ο φίλος μου ήταν στο σπίτι, ενώ ο Boomer ήταν έξω απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη μέρα. Ήμουν περίεργη να δω εάν θα έμπαινε μέσα και ήθελα να το τραβήξω σε βίντεο. Δυστυχώς, ήταν πολύ ανασφαλής και ράγισε η καρδιά μου που τον είδα να διστάζει».

Μετά από μερικές εβδομάδες, η αυτοπεποίθηση του σκύλου έχει μεγαλώσει και ετοιμάζεται να μετακομίσει σε ένα άλλο κέντρο στο Ουισκόνσιν σε 3 μήνες, για να προετοιμαστεί για υιοθεσία.

Η Zimmer πέρασε τον τελευταίο μήνα προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Boomer και να του μάθει ότι πλέον είναι σκύλος σπιτιού - και θα είναι πάντα ένας στο εξής.

Είναι σίγουρη ότι όταν ο Boomer είναι έτοιμος, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βρει μια δική του οικογένεια. «Ο Boomer είναι ο πιο γλυκός και πιο αγαπητός τύπος», είπε η Zimmer.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:


https://jenny.gr/video/376419/adespotos-skylakos-tremei-apo-fobo-kathos-mpainei-se-spiti-gia-proti-fora-sti-zoi-toy?utm_source=Gazzetta_LatestNews&utm_medium=referral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .