Ο ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΤΩΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Το είπαμε από την πρώτη στιγμή, όταν κάποιοι ακροδεξιοί πανύβλακες και πολιτικά καθυστερημένοι μας έψεγαν για τη στάση μας, κατηγορώντας μας ότι υποστηρίζουμε τους… «αναρχοάπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ»! Ο Μητσοδράκουλας ξέρει τι τον περιμένει όταν θα έρθει στους Έλληνες ο «λογαριασμός» του lockdown και επείγεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, με σύνθημα «Ή εγώ ή ο Τσίπρας που υποστηρίζει τους τρομοκράτες και τους αναρχοάπλυτους»!

Δοκίμασε την τύχη του με τον Κουφοντίνα, αλλά ο τρομοκράτης του την… έσκασε την τελευταία στιγμή, δεχόμενος τον ορό της σωτηρίας του! Τη δοκίμασε και στην Νέα Σμύρνη, αλλά δεν του έγινε η χάρη να πεθάνει ο αστυνομικός που λιντσαρίστηκε – από ενωμένες συμμορίες ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, κι όχι από «Τάγματα Εφόδου» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριζαν τα σιχάματα οι «εθνικόφρονες»! Επί του θέματος αυτού, ακόμα και «πηγές» της ΕΛΑΣ «διαρρέουν» στα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ, ότι «υπήρξε σύμπραξη χούλιγκανς διαφορετικών ομάδων, οι οποίοι παραμέρισαν τις μεταξύ τους διαφορές, με κοινό σκοπό τις επιθέσεις κατά αστυνομικών, λόγω της παρατεταμένης απουσίας τους από τα γηπεδικά επεισόδια, σε συνδυασμό με τη ροπή τους προς τη βία»

Αφού δύο φορές έφαγε φόλα, ο αιμοδιψής δράκουλας αναζητά τώρα την τύχη του στην Θεσσαλονίκη, όπου μέχρι πρότινος οι «αναρχοάπλυτοι» ήταν πολύ… χαλαροί και δεν επιτίθονταν σε αστυνομικούς! Δείτε πως «καρφώθηκε» ότι «ψάχνεται»…

 Στις 22 Φεβρουαρίου, λοιπόν, αναρχικοί και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» κατέλαβαν την Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετά από 17 ημέρες φαίνεται πως… βαρέθηκαν, κι ανακοίνωσαν την Τετάρτη πως στις 1 το μεσημέρι της επομένης θα λήξουν την κατάληψη και θα αποχωρήσουν. Οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα ανακουφιζόταν που θα έκλεινε έτσι αναίμακτα ένα μέτωπο, όχι όμως η χούντα του αιμοδιψούς!

Που 7 ώρες πριν αποχωρήσουν οι -επί 17 ημέρες, επαναλαμβάνουμε!- καταληψίες, έστειλε την αστυνομία να τους «μαζέψει»!!! Ο σκοπός προφανής: να ακολουθήσουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες, επεισόδια και γενικά να επικρατήσει ατμόσφαιρα έντασης! Για να οργανώσουν εν συνεχεία τα συντρόφια της Θεσσαλονίκης εκδικητικές «καταδρομικές» επιθέσεις κατά αστυνομικών, κι αν είναι τυχερός ο Μητσοτάκης να κάψουν κάποιον με καμμιά μολότωφ ή να τον λιντσάρουν!

Στο πρώτο σκέλος, ο σκοπός επετεύχθη αμέσως! Την ώρα που θα αποχωρούσαν οικειοθελώς οι καταληψίες, εκατοντάδες αριστεροί πραγματοποίησαν συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες! Κι ως είθισται, ομάδα 150 κουκουλοφόρων επιτέθηκε με πέτρες και μολότωφ στους αστυνομικούς, που απάντησαν με δακρυγόνα. Άρα, η «φωτιά» άναψε! Το τι θα επακολουθήσει, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, αν δεν υπάρξει νεκρός αστυνομικός, δε θα ησυχάσει και δε θα σταματήσει να προκαλεί ο παρανοϊκός του Μαξίμου!

https://ethnikismos.net