Κυριακή, Μαρτίου 7

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ "κρησφύγετο" του Λιγνάδη...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το κρυφό “κρησφύγετο” του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Η εφημερίδα "Μπαμ στο Ρεπορτάζ" αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν (καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη) ένα κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Μάλιστα στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του.

Οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο. Παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο με την έρευνα να ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .