Πέμπτη, Μαρτίου 25

«Πόλεμος» Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη για τον Χάρη Ρώμα (βίντεο)

"Πόλεμος" Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη για τον Χάρη Ρώμα (βίντεο)

«Πόλεμος» Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη για τον Χάρη Ρώμα (βίντεο)

«Πόλεμος» μεταξύ Γιώργου και Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη φαίνεται να ακολουθεί τον χωρισμό τους που ανακοίνωσε μέσω ΜΜΕ η ίδια η κ. Πατούλη, ρίχνοντας στην ουσία τις ευθύνες στον σύζυγό της.

Αφορμή στάθηκε αναφορά του στενού φίλου του περιφερειάρχη και εντεταλμένου συμβούλου θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, Χάρη Ρώμα, ότι ο Γ. Πατούλης βρίσκεται δίπλα στην κ. Σταυράκη – Πατούλη, η οποία νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά

από ταχυκαρδία, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Το γεγονός φαίνεται να εξόργισε την Μ. Σταυράκη -Πατούλη, η οποία σε μία ακόμη εμφάνισή της σε τηλεοπτικό ΜΜΕ (στο OPEN),  σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατούλη, μετά και τις αποκαλύψεις της ίδιας για κρίση στο γάμο τους, απάντησε: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη». Διέψευσε έτσι τις πληροφορίες του Χάρη Ρώμα που ήθελαν τον Περιφερειάρχη Αττικής να βρίσκεται στο πλευρό της στο Νοσοκομείο.

«Περνώ τον Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση» είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου», αφήνοντας αιχμές και για τον ίδιο τον Γ. Πατούλη.

Πατούλης: Έχω πολύ δουλειά με τις ΜΕΘ

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, δεν έχει ακόμη μιλήσει δημοσίως για το θέμα του χωρισμού του με την επί 35 χρόνια σύζυγό του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σε πρόσωπα που βρίσκονται κοντά του, τονίζει ότι τα τελευταία 24ωρα αφιερώνει όλες τους τις δυνάμεις στο θέμα του κορωνοϊού και την κατάσταση των ΜΕΘ της Αττικής, καθώς ως (και) πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) πρέπει να πείσει τους συναδέλφους του ιδιώτες γιατρούς να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ για να μην επιστρατευτούν. Είναι, άλλωστε, ένα θέμα για το οποίο, λόγω της επαμφοτερίζουσας στάσης του, έχει δεχθεί κριτική και από ΜΜΕ που πρόσκεινται στη ΝΔ, όπως η «Καθημερινή».  

Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας τηςη Μαρίνα Πατούλη είπε:  «Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω τη φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω», εξήγησε στην εκπομπή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/h-marina-patoyli-diapseydei-oti-epikoinonise-me-ton-giorgo-patoyli-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .