Κυριακή, Μαρτίου 14

“Πυρά” της Δήμητρας Λιάνη στην κυβέρνηση: “Έχουν ξεπουλήσει τα εθνικά μας συμφέροντα με προσωπικά ανταλλάγματα”

0367_DIMITRA_LIANI_2762019

Με πολιτικές μομφές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Γιώργου Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη και άλλων πολιτικών προσώπων, η Δήμητρα Λιάνη παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων είπε πως: “Η Ελλάδα κινδυνεύει και η ηγεσία της είναι απο ανεπαρκής έως ενδοτική”!

Η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου δήλωσε πως “η πολιτική ηγεσία “έχει ξεπουλήσει τα εθνικά μας

συμφέροντα με προσωπικά ανταλλάγματα κάθε είδους και υπό το πρίσμα αόριστων υποσχέσεων ή εκβιασμών!.  Είναι γνωστό το σχέδιο «χτένα» για το Αιγαίο, όπου αλλού θα είναι περισσότερα και αλλού λιγότερα τα ναυτικά μίλια της εθνικής μας κυριαρχίας. Φοβάμαι πως ο Μητσοτάκης έχει κλείσει μυστικές συμφωνίες συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία, πατώντας πάνω στην άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, (όταν ήταν πρωθυπουργός) να οριοθετήσει την ΑΟΖ με την Κύπρο.

Έχουν ξεπουλήσει τα εθνικά μας συμφέροντα με προσωπικά ανταλλάγματα κάθε είδους και υπό το πρίσμα αόριστων υποσχέσεων ή εκβιασμών. Η Ελλάδα κινδυνεύει και η ηγεσία της είναι από ανεπαρκής έως ενδοτική”.

 

Σε ότι αφορά στο ΚΙΝΑΛ, η Λιάνη τόνισε πως: “Είναι όλοι τους αρνητές της πολιτικής γραμμής του Ανδρέα σε όλα τα θέματα. Μαζί στήριξαν το σχέδιο ΑΝΑΝ ενάντια στην γραμμή Κύπρος ενιαία ανεξάρτητη και αποστρατιωτικοποιημένη. Μαζί στήριξαν την συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά και έγιναν υπουργοί του. Μαζί μετάλλαξαν το ΠΑΣΟΚ και το έκαναν υποχείριο του κατεστημένου. Μαζί τα φάγανε και μερικοί μαζί τα πήρανε! Εδώ έφτασαν να απειλούν με διαγραφές όποιον διαδήλωνε υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Μαζί δεν αθώωσαν την Ρεπούση και σήμερα την καμαρώνει ο Τσίπρας; Ένα και το αυτό με τους εχθρούς του Ανδρέα είναι!

Επιχείρησαν μάλιστα όλοι τους να φορτώσουν το δημόσιο χρέος στον Ανδρέα, όταν τους το παρέδωσε βιώσιμο το 1995 και αυτοί το ανέβασαν στα ύψη με τις μίζες και τα σκάνδαλα διαχείρισης που έκαναν. Σε τίποτε δεν ακολούθησαν από την γραμμή του, είναι όλοι τους επίορκοι πολιτικά και ιδεολογικά και προσχώρησαν στα στρατόπεδα των αντιπάλων του. Ο ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός) η ΝΔ και το ΚΚΕ δεν τον έστειλαν στο ειδικό δικαστήριο, με σκοπό να τον εξοντώσουν;”.

Από τα “πυρά” της δεν ξέφυγε και ο Γιώργος Παπανδρέου: “Έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός στο όνομα του Ανδρέα, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει ηγέτης. Είναι ο βασικός υπόλογος αυτής της τραγωδίας που οδηγήθηκε ο τόπος. Έδωσε συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την εθνική μειοδοσία με τα Σκόπια. Κατάργησε τον αγωγό Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη. Υποχώρησε στις διεκδικήσεις της Τουρκίας, με την συμφωνία της Μαδρίτης περί ζωτικών συμφερόντων, αμέλησε την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ, νομιμοποίησε τις πρακτορικές ΜΚΟ, στήριξε τους Βερέμη-Ρεπούση και την παραχάραξη της ιστορίας, προώθησε το σχέδιο ΑΝΑΝ με τον Δρούτσα, κατάντησε ο πολιτικός αντίποδας του Ανδρέα”.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .