Τρίτη, Μαρτίου 2

Δήλωση από ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για τον Δ. Κουφοντίνα

Φοίβος Ιωαννίδης:«Η Πολιτεία δεν πρέπει να εκδικείται. Όταν ένας κρατούμενος κάνει απεργία πείνας και βρίσκεται προ του θανάτου, οφείλει να σκεφτεί με ευρύτητα και ανθρωπιά.

Δήλωση από ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για τον Δ. Κουφοντίνα

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός επί κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης, πήρε θέση απέναντι στα γεγονότα που διαδραματίζονται με αφορμή την απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα και είπε μεταξύ άλλων ότι η Πολιτεία δεν πρέπει να εκδικείται, αλλά να δείξει τη δέουσα ανωτερότητα. Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε:

«Η Πολιτεία δεν πρέπει να εκδικείται. Όταν ένας κρατούμενος κάνει απεργία πείνας και βρίσκεται προ του θανάτου, οφείλει να σκεφτεί με ευρύτητα και ανθρωπιά. Αν ο μη γένοιτο επέλθει το μοιραίο, αυτός μεν θα ηρωοποιηθεί στον χώρο του, ενώ η Πολιτεία δεν θα έχει επιδείξει τη δέουσα μεγαλοσύνη και ανωτερότητα».

 

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .