Τρίτη, Μαρτίου 9

Που βρισκόμαστε με την πανδημία του κορωναϊού; Στη μέση του πουθενά.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ

Αλλο η μείωση του ιικού φορτίου (μέθοδος λυμάτων) και άλλο η μείωση των κρουσμάτων (επιδημιολογική επιτήρηση). Στη χώρα μας ούτε το ένα μετράται καλά ούτε το άλλο. Συνεπώς σωστά ειδικά μέτρα δεν μπορούν να χαραχθούν. Το θέμα της αντίληψης της πραγματικότητας είναι γενικότερο όμως.

Η επιτροπή δεν αντιλαμβάνεται πως δεν ξέρει απο μάσκες, lockdown και πάσης φύσης οριζόντια μέτρα. Η έλλειψη τεχνολογικής εμπειρίας πασιφανής σε όλα τα επίπεδα. Είναι περίεργο πως η χώρα δεν διαθέτει μονάδες ECMO για τις πολύ βαρειές περιπτώσεις των ΜΕΘ. Εχει όμως δημοσιογράφους για να παραπληροφορούν και να δείχνουν πως όλα πάνε καλά και να βγάζουν ελλειπείς σε

επιστημοσύνη όσους έχουν άποψη.

ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ

Η χρήση διπλής μάσκας - σύμφωνα με δικούς μου υπολογισμούς - αυξάνει την προστασία κατά 3-5%. Δεν θα την επέβαλα γιατί θα υπήρχαν άλλα προβλήματα.

Η μάσκα Ν95 εχει μια ελάχιστη απόδοση στη προστασία της εισπνοής ή εκπνοής μικροφυσσαλίδων με ιό (aerosol) αφού εργάζεται με στατικό ηλεκτρισμό. Κακώς την προτείνει η επιτροπή.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

Η κυβέρνηση μιλάει για επιτυχίες συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις χώρες με άλλο κλίμα απο την Ελλάδα σε αριθμό νεκρών αλλά χώρες στην ίδια γεωγραφική περιοχή. Βλέποντας τον πίνακα καταλαβαίνει κανείς πως η πολιτική υγείας στην Ελλάδα απέτυχε.

ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Δεν θα ήθελα να πιάσω εδώ τι λάθη γίνονται στην καταγραφή των κρουσμάτων, καθότι και πειραματικός με εμπειρία σε πάνω απο 250 τεχνικές. Ειναι μια πολύ πονεμένη ιστορία και θα πάρει μήνες. Θα ήταν αντιπαραγωγικό για τη συζήτηση, αφού και η επιτροπή δεν θα καταλάβαινε τί λέω.

Μπορώ να πω όμως με μαθηματικη βεβαιότητα βασισμένα στα δεδομένα των λυμάτων και του ΕΟΔΥ (άρα μη αμφισβητήσιμα)

  1. πως ήταν λάθος το πρώτο lockdown του 2020 στην Ελλάδα, που μετέφερε το σύνολο των κρουσμάτων απο το πρώτο κύμα του ιού 90 μέρες περίπου αργότερα επιβαρύνοντας την οικονομία.
  2. πως λάθος ήταν και η επιβολή του lockdown στη Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου για 14 ημέρες. Τα πειραματικά αποτελέσματα εκ των λυμάτων συνηγορούν υπέρ ενδοοικογενειακής λοίμωξης, κάτι που αύξησε επιπλέον τον αριθμό των νεκρών.

Οποιο ΜΜΕ δεν προβάλλει αυτά τα δύο θέματα είναι σαφώς στο κόλπο της παραπληροφόρησης, ανεξαρτήτως χρώματος.

Σημειώστε πως η μέθοδος RT-LAMP είναι μια απο τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση COVID-19 και δεν είναι Ελληνική εφεύρεση!  Δέστε την να αναφέρεται η χρήση της στον κατάλογο του CDC των ΗΠΑ.

ΤΑ LOCKDOWN ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ…

Τα lockdown βοηθάνε αν ξέρει κανείς πότε και για πόση διάρκεια να τα επιβάλει. Η επιτροπή δεν ξέρει και τα λάθη της επαναλαμβάνονται και τώρα. Για τον λόγο αυτό τα lockdown που επιβάλλονται απο το Δεκέμβρη και μετά δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνουν τί κάνουν.

Η επιτροπή είναι ένας περιφερόμενος όχλος στα ΜΜΕ του Μωυσή. Μόνο αυτοί ακούγονται στα ΜΜΕ και κάποιοι εγκάθετοι που παριστάνουν την “αντιπολίτευση”.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ

Ενα απο τα βασικά εργαλεία που αφορούν τα ειδικά μέτρα είναι ο κάθετος εξαερισμός χώρων π.χ. επιχειρήσεων, δήμων, εμπορικών καταστημάτων, εστίαση, μπαρ, ΜΜΜ, μετρό κλπ. Πρόκειται για ένα μέτρο που αν εφαρμοζόταν με σωστό τρόπο θα μείωνε κατά πολύ το ιικό φορτίο σε όλη την κοινότητα και το social distancing σε απόσταση μικρότερη απο το 1 μέτρο.

Ο τρόπος που γίνεται η απολύμανση χώρων π.χ. απουσία λυχνιών UV-C δεν είναι ο ενδεδειγμένος ενώ η ποιότητα των μασκών είναι πάρα πολύ κακή.

Η πολυπλοκότητα των μέτρων, η πολυλογία της επιτροπής των λοιμωξιωλόγων σε θέματα που δεν καταλαβαίνουν στα ΜΜΕ του Μωυσή κάνουν τη ζωή του κόσμου δύσκολη και την εφαρμογή των μέτρων - των κακών μέτρων της επιτροπής - ανεφάρμοστη.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Τα εμβόλια όπως έχω γράψει απο μήνες σε άρθρα μου μειώνουν το ιικό φορτίο της κοινότητας αλλά δεν μειώνουν την μετάδοση. Αυτό εξηγείται στο σχήμα με τα ποτηράκια, απο παλιό μου άρθρο, που ακολουθεί.

Δεν συνυπογράφω πως τα εμβόλια είναι ασφαλή σε μεγάλο χρονικό διάστημα και πως έχουν αποτελεσματικότητα πάνω απο 50%. Τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια αλλά ένα όπλο κατά της πανδημίας και το καλύτερο είναι να τα βλέπει κανείς σαν υβριδικά φάρμακα παρά σαν εμβόλια.

ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

Η ανοσία αγέλης όπως έχω αποδείξει με μαθηματικά σε άλλο μου άρθρο - λόγω της φύσης του ιού - είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Ο εμβολιασμός δε απο ένα ποσοστό και πάνω μπορεί να παράγει άλλα φαινόμενα, σαν αυτά στα οποία αναφέρθηκε - χωρίς να εξηγήσει - ο Bill Gates.

ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΤΟΥΣ 7 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Το γεγονός πως επι 7 μήνες η επιτροπή Τσιόδρα δεν ήθελε μάσκες είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ιικού φορτίου και του αριθμού των κρουσμάτων στην κοινωνία. Η μη επιβολή του κάθετου εξαερισμού ακόμη και σήμερα χτύπησε την εστίαση και όλο των κλάδο των επιχειρήσεων βουλιάζοντας με δις ευρώ την οικονομία. Εγκλημα ήταν και η μη επιδημιολογική παρακολούθηση των πάσης φύσης κλειστών δομών π.χ. ΚΥΤ μεταναστών, γηροκομεία κλπ.

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Η “συμπίεση” του ιού με τα εμβόλια μπορεί να τον κάνει πιο ανθεκτικό απέναντι τους, μειώνοντας την αποτελεσματικότητα τους. Ο ανθρώπινος οργανισμός με την αυξανόμενη ανοσία λόγω μιας πληθώρας εμβολίων για κάθε μετάλλαξη ή λόγω πολλών δόσεων κλπ. μπορεί να οδηγείται πιο εύκολα σε θάνατο. Αυτό ισοδυναμεί με το να λέμε πως ο άνθρωπος θα πεθαίνει απο το εμβόλιο. Το φαινόμενο αυτό θα γίνει πιο φανερό στους ηλικιωμένους.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τί καμπύλη θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες τα ενεργά κρούσματα στο Ισραήλ. Δέστε και αυτό το άρθρο εδώ και τη παλαιότερη αναφορά μου εδώ.

ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Το πιστοποιητικό που θέλει η κυβέρνηση δεν έχει πρακτική αξία αφού οι μεταλλάξεις παράγουν νέα κύματα της πανδημίας ανα χώρα, στα οποία τα εμβόλια χειροτερεύουν την κατάσταση. Η χρήση τους είναι για εκφοβισμό. Αυτό είναι και αντισυνταγματικό και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού - αν περάσει - θα είναι άλλη μια αποτυχία της κυβέρνησης και της ΕΕ. Ο ΠΟΥ σε γενικές γραμμές λέει για το θέμα όσα εγώ πρώτος έγραψα απο μήνες πρίν. Είναι όμως ένας οργανισμός που συχνά αλλάζει απόψεις… εγώ όχι.

ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ

Ο σύγχρονος Ελληνας είναι απροστάτευτος σε μια φυσσαλίδα ψεμμάτων και παραπληροφόρησης που ανα πάσα στιγμή θα σκάσει. Η κυβέρνηση κάνει business με τον κορωναϊό. Αρχίζεις απο τις μάσκες και τα υλικά απολύμανσης, πάς στα φάρμακα και φτάνεις στα εμβόλια και τα… αντικαταθλιπτικά. Συνεχίζεις στη Τράπεζα “Ανάπτυξης”, στο ΕΣΠΑ, πας στο νέο μνημόνιο και στο ξεπούλημα της πρώτης κατοικίας. Μέσα στο φούρνο τα πάντα! Παιδεραστία, έλεγχος ΜΜΕ, ανωμαλίες, ΜΚΟ, εκτουρκισμός και ότι νάναι. Ο Μικρός Κούλης όλα τα αλέθει.

Οχι, δεν έχετε τους καλύτερους αλλά τους χειρότερους στον πλανήτη. Η επιτροπή είναι κατώτερη των περιστάσεων. Και δεν μπορεί και δεν θέλει. Το ότι δεν μπορεί είναι 100% σίγουρο.

Aν αποφάσιζα εγώ, το θέμα κορώνας θα είχε λήξει στην Ελλάδα. Δεν μπορεί μια χώρα απο το πρωί ως το βράδυ να αυνανίζεται με το ζόρι.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/03/blog-post.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .