Τετάρτη, Μαρτίου 17

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία αστυνομικών - Κάνουν λόγο για στοχοποίησή τους

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία αστυνομικών - Κάνουν λόγο για στοχοποίησή τους

Συμβολική διαμαρτυρία μπροστά στο Υφυπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για στοχοποίηση των αστυνομικών τους οποίους κατηγορούν ως πηγή όλων των δεινών.

Ειδικότερα, έχοντας ανοίξει ένα πανό περίπου 20 μέτρων, το οποίο έχει πάνω διάφορες εικόνες με αστυνομικούς να σώζουν ανθρώπινες ζωές και να βοηθούν τους πολίτες στη μία μεριά και στην άλλη να δέχονται επιθέσεις, καθώς και καμένα υπηρεσιακά οχήματα, τονίζουν με μεγάλα γράμματα στην πλευρά του πανό που τους απεικονίζει στην πρώτη γραμμή και δίπλα στους πολίτες: «Αυτή την αστυνομία θέλουμε».

Επισημαίνουν, δε, ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ένας από τους βασικότερους θεσμούς του κράτους. Ο πρωταρχικός και κύριος ρόλος της είναι η ασφάλεια των πολιτών και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μέσο επίλυσης κοινωνικοπολιτικών προβλημάτων.

 

 

Πηγή: GRTimes

 https://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-diamartiria-astinomikon-sti-8esaloniki---kanoun-logo-gia-stoxopisi-tous

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .