Τρίτη, Μαρτίου 23

Δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους...

...αλλά με αρχές και εξουσίες...

Γράφει ο π. Νικόλαος Χελιώτης

“ΟΤΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΗΜΙΝ Η ΠΑΛΗ ΠΡΟΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ”..

(Πρός Εφεσίους: 6,12).

Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους, αλλά με αρχές και εξουσίες, δηλαδή με τους κοσμοκράτορες -κυριάρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου… (με την έκφραση “αρχές και εξουσίες” νοείται η οργανωμένη κρατική εξουσία …….δηλαδή πρόεδροι, πρωθυπουργοί, βουλευτές,

οι παγκόσμιες δυνάμεις του σκότους και οι πνευματικές δυνάμεις της κακίας.

Δυστυχώς όμως οι Χριστιανοί αντί να παλέψουν, οδηγούνται στη σφαγή χωρίς αντίσταση, επειδή δεν καταλαβαίνουν το σχέδιο του Σατανά, που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα, και οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν προδώσει τον Χριστό.

Δυστυχώς οι δυνάμεις του σκότους έχουν διεισδύσει στην Εκκλησία, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών, πολιτικών, δικαστών, δικηγόρων, δασκάλων, θρησκευτικών ηγετών, ηθοποιών, γιατρών, μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η ανθρωπότητα δεν συνειδητοποιεί ότι οδεύει στον αφανισμό ή τη δουλεία, και έτσι συνεργάζεται με τον εχθρό για τη δική της καταστροφή.

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ακολουθεί τυφλά τις εντολές του εχθρού, των κοσμοκρατόρων, φορώντας μάσκες, βάζοντας το εμβόλιο, και κατ ‘οίκον περιορισμό με αποτέλεσμα οι εχθροί της ανθρωπότητας να εισάγουν όλο και πιο ακραία μέτρα.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) με τα όργανα τους, την λέσχη Bilderberg, το Club της Ρώμης, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή και φυσικά οργανισμούς όπως ο Bill και το Ίδρυμα Melinda Gates, το Ίδρυμα Clinton κ.λπ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….

Χιλιοειπωμένα τα 'χω παιδιά μου, μα οι περισσότεροι δεν νογάνε!!!

Δεν νογάτε;

Δύσκολο είναι να κατανοήσουμε ότι ο σατανάς χρησιμοποιεί τα μίσθαρνα όργανά του, προκειμένου να προετοιμάσουν την «θριαμβική είσοδο» του …«μαύρου θεού τους» του γιού της απωλείας του αντιχρίστου!

Ελέγχουν σχεδόν κάθε κυβέρνηση και θεσμό στον πλανήτη, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό δωροδοκίας, εκβιασμού και εξαναγκασμού, με αυτόν τον τρόπο ελέγχουν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις, με τους πολιτικούς να είναι οι μαριονέτες τους, ελέγχουν την Εκκλησία, τους Δικαστές, τις Κεντρικές Τράπεζες και όλα τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όλα τα ΜΜΕ, όλα τα μεγάλα διεθνή ιδρύματα όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, τα εργοστάσια φαρμάκων και βιομηχανίες στρατιωτικών εξοπλισμών… ΜΜΕ…

Σήμερα, η ιδιοκτησία των ΜΜΕ συγκεντρώθηκε στα χέρια ισχυρών εταιρειών που ελέγχουν τα περισσότερα από αυτά που βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε κάθε μέρα. Διαθέτουν δίκτυα τηλεόρασης, καλωδιακά κανάλια, στούντιο ταινιών, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους, μουσικά κανάλια και ακόμη και πολλές ιστοσελίδες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται από τα μηνύματα που μας μεταδίδουν συνεχώς, παράδειγμα :

όλα αυτά που μας μεταδίδουν, εδώ και ένα χρόνο, 18 ώρες την ημέρα…… για τον …υπαρκτό ανύπαρχτο sars-cov2.

Εάν για κάποιο λόγο περάσουν λίγες μέρες χωρίς οι άνθρωποι να παρακολουθήσουν ή να ακούσουν κάτι, και επειδή, δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εθιστεί απολύτως στις ειδήσεις την ψυχαγωγία και σε όλες τις παραπλανητικές ειδήσεις, αρχίζουν να έχουν στερητικό σύνδρομο……

Για πρώτη φορά τα διεθνή ΜΜΕ τού δήθεν ελεύθερου κόσμου είχαν μια σχεδόν σταλινικού τύπου «στρατευμένη» άποψη υπέρ της καταστροφικής για την οικονομία, καραντίνας, και κλείσιμο επιχειρήσεων……

Μαζεύτηκαν όλα τα ΜΜΕ σε όλες τις χώρες και έκαναν «ανταποκρίσεις» πολεμικού τύπου ……..

Φορούσαν μάσκες, διηγούνταν «τραγικές» ιστορίες και προκαλούσαν ακραία συναισθήματα ( φόβο, τρόμο, απόγνωση ).

Τι έκαναν στην Κίνα οι άθεοι, οι αντίχριστοι, κι οι σύμμαχοι τους;

Έστησαν μια «παράσταση» τρόμου.

Με βιντεάκια τρομοκρατημένων ανθρώπων και πτωμάτων…….

Άνθρωποι «έπεφταν» στον δρόμο σαν κοτόπουλα.

Νεκροί μεταφέρονταν σε καρότσες, και έβλεπες τον φόβο του θανάτου παντού….

Όταν θέλεις να σκορπίσεις, φόβο, τρόμο, και πανικό, απλά μετατρέπεις τα πάντα σε …«πόλεμο».

Στέλνεις τους δημοσιογράφους σου έξω από τα νοσοκομεία και αυτοί κάνουν «πολεμικές» ανταποκρίσεις ………

Οργανώνεις τακτικές ενημερώσεις με ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ που αποφασίζουν για την ζωή μας, οργανώνεις επιστημονικά «επιτελεία» μάχης εναντίον του ανύπαρκτου ιού… οργανώνεις «διαγγέλματα» προέδρων, πρωθυπουργών, πολιτικών αρχηγών (Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή) τα οποία μοιάζουν με πολεμικά ανακοινωθέντα …

Αν ελέγχεις τα ΜΜΕ, όλα είναι εύκολα να γίνουν...

Δείτε την εικόνα προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι όλα τα μεγάλα κανάλια της Αμερικής, διοικούνται από εβραίους !

Η δουλειά των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι να παραπλανήσουν, με το αζημίωτο ασφαλώς, το κοινό, (παράδειγμα είναι το Βρετανικό BBC που έχει λάβει μεγάλη δωρεά, που πιστεύεται ότι ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια δολάρια, από το ίδρυμα Bill και Melinda Gates.) εκτοξεύοντας την απειλή του ιού σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να προωθήσουν τον φόβο και να διατηρήσουν την υστερία και την παράνοια στον πληθυσμό.

Αυτό το κάνουν μέσω ψεμάτων, παραμόρφωσης, υπερβολής και παραποίησης.

Αυτή η ιστορία με τον sars-cov2 είναι μακράν η μεγαλύτερη φέικ-ιστορία στην ιστορία του κόσμου και είναι εκπληκτικό το πόσο επιτυχημένη είναι……….

Το 2015 έγινε μια έρευνα για τα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής, τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά……

Η Walt Disney Company είναι ο μεγαλύτερος όμιλος μέσων ενημέρωσης σήμερα σε όλο τον κόσμο της οποίας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, το 2015 ήταν ο Michael Eisner (Εβραίος.)

Η Walt Disney Picture Group, με επικεφαλής τον Joe Roth (επίσης Εβραίο).

Η ABC καλωδιακή και η ESPN, διευθύνονται από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Steven Bornstein, (Εβραίο).

Η Time Warner, Inc, είναι η δεύτερη από τις διεθνείς των μέσων ενημέρωσης……

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος, Gerald Levin, (Εβραίος).

Η Warner Brothers Records, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, με επικεφαλής τον Danny Goldberg (εβραιος).

Η Warnervision, με επικεφαλής τον Stuart Hersch είναι ο πρόεδρος (εβραιος ).

Η Viacom, Inc, είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία με έσοδα άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. με επικεφαλής τον Sumner Redstone, (Εβραίος).

Η Sony Corporation, Ιαπωνική εταιρεία, διευθύνεται από τον Michael Schulhof, (Εβραίος.).

Η MCA και η Universal Pictures, ανήκουν και οι δύο στη Seagram Company, Ltd.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Seagram, είναι ο Edgar Bronfman Jr., ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, το 2015…

Οι Σιωνιστές έχουν αρχίσει να προωθούν την νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους.

Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα, αλλά ποιοί θα στελεχώσουν μια τέτοια «Κυβέρνηση» ;;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ …..

Οι ίδιοι θα την στελεχώσουν διότι θα είναι οι μόνοι παγκόσμιοι οικονομικοί παράγοντες που απέμειναν και θα τους βοηθούν οι δικοί τους άνθρωποι...

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2021/03/blog-post_596.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .