Κυριακή, Μαρτίου 14

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ, Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΜΠΡΑΒΟ” ΣΑΣ

ntora-mpakogianni- MAKELEIO

Ο 23χρονος οδηγός της μηχανής, που φορούσε κράνος όπως κάνουν λόγω οι πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο καθώς υπάρχει επιθυμία των γονέων του άτυχου νέου να γίνει δωρεά των οργάνων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στη Βουλή, όπου ήταν σε εξέλιξη η ώρα του Πρωθυπουργού, ενώ το υπηρεσιακό όχημα επέστρεφε από κάποια δουλειά πίσω στο κοινοβούλιο.


Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή έξω από τη Βουλή όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο facebook.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως είναι συντετριμμένη και πως η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Στην ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη σημειώνει: Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.
Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .