Αποκλειστικό: Οριστικός ο χωρισμός! Ο Πατούλης συναντήθηκε με τον γιο του στο γραφείο του στην Περιφέρεια. Τι του είπε και γιατί καπάρωσε σπίτι στη Βούλα;

giorgos-marina-patouli
Οριστικός και αμετάκλητος είναι ο χωρισμός του ζεύγους Πατούλη! Σύμφωνα με αποκλειστικές

Οριστικός και αμετάκλητος είναι ο χωρισμός του ζεύγους Πατούλη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, o Περιφερειάρχης συναντήθηκε χθες στο γραφείο του με τον 16χρονο μοναχογιό του Αλέξανδρο με τον οποίο είχε μια τρυφερή συζήτηση κατά την οποία του ξεκαθάρισε πως ό,τι και να γίνει με τη μητέρα του, εκείνος θα είναι πάντα δίπλα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Πατούλης που τον τελευταίο καιρό έψαχνε σπίτι για να νοικιάσει, καπάρωσε ένα πολυτελές και άνετο διαμέρισμα στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της μετακόμισης.

Όπως εκμυστηρεύεται στους δικούς του ανθρώπους και μόνο – μιας και δημοσίως δεν έχει πει, ούτε και πρόκειται ακόμα να πει ούτε μια λέξη – ο χωρισμός του από τη Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής, είναι οριστικός από τη δική του πλευρά και δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να επιστρέψει στην συζυγική χρυσή εστία της Πεύκης.

Ωστόσο, επικοινωνεί καθημερινά με τον γιο του τον οποίο καλεί στο προσωπικό του κινητό ενώ, όπως μάθαμε, θορυβήθηκε από τις δηλώσεις της συζύγου ότι δεν έχει απλώς εξαφανιστεί και δεν ξέρει καν που μένει, αλλά δεν της απαντά και στα μηνύματα που αφορούν τα σοβαρά, όπως είπε η κ. Πατούλη, ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί τους. Ο Περιφερειάρχης ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις αυτές και είναι αποφασισμένος να μην της επιτρέψει να περάσει γι’ αυτόν την εικόνα ενός αδιάφορου πατέρα.

Όλα δείχνουν πως η «Πατουλιάδα» θα έχει πολλές συνέχειες…

 https://patkiout.gr/showbiz/apokleistiko-oristikos-o-chorismos-o-patoylis-synantithike-me-ton-gio-toy-sto-grafeio-toy-stin-perifereia-ti-toy-eipe-kai-giati-kaparose-spiti-sta-notia-proastia/