ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΟΥΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ  ΜΕΝΔΩΝΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;;;

ev4vbs0xeaax86f

Οι αρχές ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή στο Άλσος Νέας Σμύρνης κυνηγώντας πολίτες που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να τους επιβάλουν «πειθαρχία στο lockdown» χωρίς να υπάρχει καμία παραβίαση από την πλευρά των πολιτών!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ομάδα αστυνομικών επέβαλλε πρόστιμο  σε μια οικογένεια (!) που καθόταν απλά σε ένα παγκάκι για να ξεκουραστεί από την βόλτα της, με την αιτιολογία ότι «Η κυβέρνηση απαγορεύει στους πολίτες να κάθονται όταν βγαίνουν εκτός οικίας»!

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί, φωνάζοντας κατά των Αστυνομικών «Τι κάνετε εκεί» και «Τι πράγματα είναι αυτά, δεν ντρέπεστε;».
Οι «μικροί ήρωες» του Μ.Χρυσοχοΐδη αντέδρασαν και με επίδειξη και χρήση των γκλομπ άρχισαν να κυνηγούν τον κόσμο μέσα στο Άλσος!

Μάλιστα κυνήγησαν και ένα νεαρό ο οποίος τραβούσε βίντεο με την αδικαιολόγητη αστυνομική βία.

Ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα με τους  αστυνομικούς να ζητούν και ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίες επέδραμαν κρατώντας όπλα.

Το κυνηγητό των πολιτών και ο ξυλοδαρμός του πολίτη όμως προκάλεσε μία μία εξέγερση στην πόλη. Εκτός από επτά προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα πυκνώνουν την παρουσία τους στην πόλη, καθώς από κάθε γειτονιά της Νέας Σμύρνης, ξεσηκώνονται κάτοικοι και βγαίνουν στους δρόμους.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%a0%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%9f%ce%94%ce%99%ce%91-%ce%9d%ce%95%ce%91-%ce%a3%ce%9c%ce%a5%ce%a1%ce%9d%ce%97-%ce%a4%ce%99%ce%98%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%98%ce%95%ce%9c%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%a1/