Τρίτη, Μαρτίου 23

«Ξέρει ότι πεθαίνει πολιτικά…» – Ο Τράγκας αποκαλύπτει την αλήθεια των δημοσκοπήσεων και ποιοι εγκαταλείπουν τη ΝΔ του Μητσοτάκη

 Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας στο crashonline.gr:

Τα δελτία ειδήσεων είναι πολύ μακριά τόσο από το αγριεμένο πλήθος όσο και από κάθε έννοια δημοσιογραφίας. Δεν ενημερώνουν. Κρύβουν την αλήθεια. Επιδιώκουν να κρατήσουν ζωντανά έναν άρρωστο πολιτικό που ξεφλουδίζεται πολιτικά καθημερινά, όπως ένα ζόμπι, και καταρρέει δημοσκοπικά με ελεύθερη πτώση δημοτικότητας σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι πλέον ο μισητός, και το ξέρει. Είναι πλέον ο αντιπαραγωγικός, ο ανίκανος και ο πλήρως αντιλαϊκός, και το ξέρει.

Ξέρει ότι πεθαίνει πολιτικά με μια μη αναστρέψιμη πορεία, αφού τον αποχωρίζονται εκατομμύρια Έλληνες. Είναι αυτοί που φεύγουν από τη «μαύρη» ΝΔ. Είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις «μαύρες» μεθόδους του. Είναι αυτοί που θα εκδηλωθούν μαζικά στις κάλπες. Είναι η Ελλάδα που απεχθάνεται και αγωνίζεται εναντίον της οικογενειοκρατίας και της Ολιγαρχίας.


«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ίδια και χειρότερη τύχη του Γιωργάκη Παπανδρέου», επεσήμανε χθες μεταξύ άλλων η εφημερίδα «κυριακάτικη δημοκρατία». Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβερνώσα παράταξη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ενώ ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο σε όλη τη χώρα το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Όσοι δεν φορούν παρωπίδες και δεν είναι κόλακες και αυλοκόλακες λένε εκεί στη ΝΔ ότι το μεγαλύτερο τμήμα της αποσπάται και εντάσσεται ψυχικά στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Είναι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που το λένε ήδη κατ’ ιδίαν σε φίλους τους, γείτονές τους και συγχωριανούς τους. Ήδη πολλαπλασιάζονται με ασύλληπτη ταχύτητα τα γραφεία που ανοίγουν αυτοβούλως και ελευθέρως με τις προσφορές ανθρώπων, συμπατριωτών μας που θέλουν να απαλλαγούν από την παρούσα κυβέρνηση και από αυτό το πολιτικό πρόσωπο που παγώνει το λαό και εγκυμονεί τεράστιους εθνικούς κινδύνους.


Η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο, όπως έγραψε και ο Μανώλης Κοττάκης, να αγοράζει αγάπη και συμπάθεια με δημοσκοπήσεις «μαϊμού» και δανεικά likes. Ο Κυριάκος Μητσοτάκη άνους, ακατοίκητος και εμφανώς ημισαλεμένος ηγέτης δεν εκτιμά ούτε το λαό ούτε τη Δημοκρατία ούτε τη θρησκεία. Και ο πατέρας του, όπως λένε παλιοί, ήταν άθεος, αλλά ποτέ στην μακρά του πολιτική διαδρομή, όπως έγραψε ο Μανώλης Κοττάκης, δεν προσεβαλε τα σύμβολα και τις παραδόσεις του Έθνους. O κύριος Μητσοτάκης και η σημερινή καταστροφική, γραφική και μηδαμινή σε πολιτικό βάρος Πρόεδρος της Δημοκρατίας παγώνουν στη θέα του ιερού Ευαγγελίου! Πρωθυπουργός και Προέδρος της Δημοκρατίας στην επέτειο των 200 ετών ούτε καν αγγίζουν τις ψυχές των Ελλήνων πολιτών. Είναι πρόσωπα ξένα προς τον Ελληνικό λαό και έτσι θα καταγραφούν στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .