ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙΟΣ – ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5084210

Σε μια απαράδεκτη κίνηση, προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Μιλώντας στο Open ο Κυρανάκης, έδωσε ως μη όφειλε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς χθες στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων της εκπομπής.

Από την άλλη, ισχυρίστηκε, χωρίς να προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού, δικαιολογώντας έτσι την ασυδοσία και την αστυνομική βία.

Ακόμη χειρότερη ήταν η στοχοποίηση του νεαρού καθώς είπε ο βουλευτής ότι συμμετείχε και σε εκδήλωση για τον Κουφοντίνα.

«Προσπάθησε να αποσπάσει επιχειρησιακό όπλο της αστυνομίας πριν το γεγονός που καταγράφηκε στις κάμερες», ισχυρίστηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη και προχώρησε στην απαράδεκτη κίνηση, καθώς αποκάλυψε στον «αέρα» το όνομα του πολίτη που χτυπήθηκε.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Άκη Παυλόπουλο για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

«Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, σημειώνοντας «ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στο υπουργείο Υγείας προ ημερών για τον Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη δολοφόνο».

«Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που κάνατε» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Κυρανάκη να λέει ταυτόχρονα «Και συνεχίζω…».

Ακολουθεί ο διάλογος:

Άκης Παυλόπουλος: Θα με ακούσετε παρακαλώ;

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Θα με αφήσετε να το πω όλο.

Άκης Παυλόπουλος: Θα με αφήσετε να κάνω την επισήμανση που θέλω.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δεν θα με διακόψετε. Δεν γίνεται.

Άκης Παυλόπουλος: Κύριε Κυρανάκη θα γίνει. Πριν γίνει αυτό που θέλετε εσείς θα σας πω ότι δεν συμφωνώ ότι δίνετε τα στοιχεία του πολίτη στον αέρα.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ;

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%97%ce%9d%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%a5%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9a%ce%97-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%9f-%ce%a3/