Σάββατο, Μαρτίου 13

ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο “ΆΡΡΩΣΤΟΣ” ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΑ Ο ΚΛΟΙΟΣ

petros-filippidis-parastasi-tirantes

Με γρήγορους ρυθμούς τρέχει η εισαγγελική έρευνα που αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος ερευνάται για ένα βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Ήδη στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης έχουν κληθεί και έχουν καταθέσει οι καταγγέλουσες αλλά και οι μάρτυρες. Σύμφωνα με ασφαλείς πηροφορίες

του dikastikoreportaz.gr, στόχος των εισαγγελικών Αρχών είναι η έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο συνατό, κάτι που σημαίνει ότι άμεσα αναμένεται και η κλήση του γνωστού ηθοποιού προκειμένου να παράσχει τις έγγραφες εξηγήσεις του με την ιδιότητα του υπόπτου.

Εκτός βέβαια και αν ο Πέτρος Φιλιππίδης, που παραμένει “εξαφανισμένος”, χρειαστεί να μεταβεί και πάλι σε κάποιο νοσοκομείο λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .