Παρασκευή, Μαρτίου 5

Για να Βιώσεις την Μαγεία, Απελευθερώσου από τον Φόβο

Για να Βιώσεις την Μαγεία, Απελευθερώσου από τον Φόβο
Image by Meryl Katys from Pixabay Για να Βιώσεις την Μαγεία, Απελευθερώσου από τον Φόβο

Για να Βιώσεις την Μαγεία, Απελευθερώσου από τον Φόβο

Ακούγεται εύκολο, όμως είναι απίστευτα δύσκολο να επιτευχθεί. Ο φόβος φωλιάζει γύρω από τα τσάκρα, τα όργανα, την αύρα μας, όπως ένα κρεμμύδι. Νεκρώνει τις δονήσεις της παλλόμενης καρδιάς μας. Παγώνει τα συστήματά μας. Μας παραλύει συναισθηματικά και παρεμποδίζει την ενεργειακή μας εξέλιξη.

Αναπτυσσόμαστε από τη στιγμή που απελευθερώνουμε το είναι μας από τον φόβο.

Το σύστημα σπέρνει μέσα μας τον φόβο.

Τον φόβο του θανάτου, τον θεό, τους αγγέλους και τους δαίμονες, τις ασθένειες, την απώλεια, τον πόλεμο και τη φτώχεια. Την απόρριψη και την τιμωρία, το σκάνδαλο και τη βασκανία. Οι αρχιτέκτονες αυτού του συστήματος γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πρέπει να μας κρατούν σε χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, προκειμένου να λειτουργήσει η απάτη τους.

Όταν ανυψώνουμε τις ενεργειακές μας δονήσεις, οι μάσκες γλιστράνε, σπάει το σκοτάδι και το φως πλημμυρίζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Ξεφορτωνόμαστε τη συστημική μας προσωποποίηση. Μεταμορφωνόμαστε από μέσα προς τα έξω. Η αναβάθμιση αρχίζει να επιδρά παντού. Δικτυωνόμαστε ξανά σε υψηλότερα μήκη κύματος συναισθηματικών συχνοτήτων.

Ο φόβος είναι βαρύς, πυκνός, σε χαμηλά μήκη κύματος.

Μειώνει τις δονήσεις των συστημάτων μας σε κυτταρικό επίπεδο. Ο φόβος χρησιμοποιείται για να κρατά τα ενεργειακά επίπεδα των ανθρώπων χαμηλά, μας παγιδεύει στην τρίτη διάσταση για μεγαλύτερο διάστημα απ’ όσο θα έπρεπε να είμαστε.

Οι ταινίες τρόμου που απευθύνονται σε εφήβους, δεν είναι απλά ανόητοι φόβοι για ανόητα παιδιά. Είναι όργανα προγραμματισμού. Ο φόβος για το άγνωστο, τα τέρατα, τους δαίμονες και ούτω καθεξής. Η οργανωμένη θρησκεία λειτουργεί με αντίστοιχο τρόπο. Μας δίνονται κανόνες, τρόποι συμπεριφοράς και σκέψης, με τρομερές συνέπειες εάν τους παραβούμε.

Το μυαλό μας εμμένει στο εικονικό.

Είμαστε ευάλωτοι σε νοητικά παιχνίδια, σε στρατηγικές που μας προγραμματίζουν εν αγνοία μας. Το να βρισκόμαστε σε συχνότητα φόβου σημαίνει να είμαστε παγιδευμένοι μέσα στο μυαλό μας. Σημαίνει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο απομακρυσμένοι από την παρούσα στιγμή, από το ¨εδώ και τώρα¨.

Πεποιθήσεις-Αποπρογραμματισμός: Μπορούμε να πετύχουμε όλα όσα φανταστούμε-Μεγαλώστε παιδιά με “φτερά” 

Το άγχος και οι αγχώδεις διαταραχές επιδεινώνουν τον φόβο, τον παγιδεύουν στα τσάκρα, στους παλμούς της καρδιάς, στη νοοτροπία μας. Ξεχνάμε πώς να αφηνόμαστε και να εμπιστευόμαστε το σύμπαν. Σταματάμε να επικοινωνούμε με ανυψωμένα πλάσματα που μπορούν να μας προσφέρουν προστασία και καθοδήγηση.

Αλυσοδένουμε τον εαυτό μας με ενοχή, ντροπή, μελαγχολία και κατάθλιψη, παραμελώντας την υγεία του σώματος, του μυαλού και της ψυχής μας.

Υπάρχει αισθητηριακή δόνηση, αλγόριθμοι που οδηγούν στον φόβο, που μπορούν να τον πυροδοτήσουν. Για να ανατρέψουμε αυτόν τον συνειρμικό τρόπο σκέψης, με τον οποίο το μυαλό μας έχει μάθει να λειτουργεί, επανεκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας, ανυψώνουμε την αντίληψή μας σχετικά με τα συμπτώματα και τα σημάδια του φόβου.

Όλα ξεκινούν απ’ το μυαλό μας  

Τον αναγνωρίζουμε, τον αποδεχόμαστε και τον αφήνουμε να φύγει.

Ο φόβος είναι χαμένη ενέργεια.

Μπορούμε να είμαστε επιφυλακτικοί, προνοητικοί και προσεκτικοί χωρίς να γινόμαστε φοβισμένοι. Καλλιεργούμε την ηρεμία, ώστε να μπορούμε να ακούμε την ενέργειά μας. Μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε τα συναισθήματά μας πέραν από το τι μας έχουν πει ή δείξει.

Σταματάμε τον φόβο όταν έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα. Εκπνέουμε το συσσωρευμένο άγχος μας. Απελευθερώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε σε πείσμα όλου του τρόμου, της βίας και των δυσκολιών. Γινόμαστε ενεργητικά σοφοί μέσα από την καθημερινή πάλη και εμπειρία.

Τα εμπόδια που θεωρείς αρνητικά, σε μαθαίνουν να μετακινείς βουνά 

Προστατεύουμε καθημερινά τους εαυτούς μας με mantras, κρυστάλλους, τελετουργίες και διαλογισμό. Ερχόμαστε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας για καθοδήγηση, με φροντίδα και αγάπη για το είναι μας.

Απελευθερώνοντας τον φόβο κομμάτι κομμάτι, φωτίζουμε τη δραστήρια πλευρά μας. Δημιουργούμε χώρο για συχνότητες αγάπης. Ξεθάβουμε τις ρίζες του φόβου, και στη θέση τους φυτεύουμε σπόρους αγάπης.

Το προγονικό κάρμα πρέπει να ανατραπεί, κρατά πυκνό φόβο στις ενέργειές του. Αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς που μαστίζουν ολόκληρες γενιές μιας οικογένειας, τελικά τις καταστρέφουν. Το σκοτάδι, που για αιώνες αναπτυσσόταν από την καρμική παγίδευση σε ένα πλανήτη φυλακή, έχει επιφέρει βαθιά ριζωμένη βαναυσότητα, αμέλεια και παρακμή.

Το να απελευθερωθούμε από τις απαιτήσεις που περιορίζουν τη δημιουργική έκφραση, δε συνιστά πάντα μια εύκολη επιλογή. Μπορούμε να αποδράσουμε ενεργειακά, συναισθηματικά.

Μπορούμε να καλλιεργήσουμε την αυτογνωσία.

Οι οικογένειες, οι συνάδελφοι και οι γείτονές μας μπορεί να αποτελούν τα ισχυρότερα φερέφωνα του συστήματος. Είναι συνήθως εκείνοι που μας κρίνουν και μας επικρίνουν επειδή είμαστε αυτό που πραγματικά είμαστε. Να είσαι προσεκτικός με τους φίλους.

Αναζήτησε την ανεξαρτησία. Παράμεινε ανοιχτόμυαλος. Απομάκρυνε τα προγονικά απομεινάρια του φόβου με διαλεκτική θεραπεία, υπνοθεραπεία, άσκηση, δημιουργικότητα και διαλογισμό. Επιδίωξε να διεκδικήσεις την κυριαρχία σου ήρεμα.

Αναγνώρισε τα όρια των ανθρώπων. Χαμήλωσε τις προσδοκίες σου, αυτό θα σε προστατέψει από την απογοήτευση και την ευαισθησία. Γίνε συμπονετικός. Ανάπνευσε.

Όσο αφαιρούμε αυτές τις επιστρώσεις του φόβου, φτάνουμε στον πραγματικό μας εαυτό.

Στο νοητικό, σωματικό, πνευματικό είναι μας. Στη σωματική, ψυχική και πνευματική μας υγεία. Καθαρίζουμε τα μπλοκαρίσματα, χαλαρώνουμε και αφήνουμε τον φόβο να απελευθερωθεί από κάθε ένα από τα τσάκρα μας. Η ενεργειακή μας ροή αυξάνεται, η συνειδητότητά μας επεκτείνεται.

Από την κορυφή ως τα νύχια απελευθερώνουμε τον φόβο αλλάζοντας συνειδητά με τι και με ποιόν συναναστρεφόμαστε, και πώς διαχειριζόμαστε τα ερεθίσματα που έρχονται από το περιβάλλον γύρω μας. Συγκεντρωνόμαστε στον πυρήνα μας. Ανοίγουμε τους ορίζοντές μας στην διαβεβαίωση ενός σημαντικού, πολυδιάστατου σύμπαντος. Εστιάζουμε στην εγκαθίδρυση μίας δυνατής, άνετης ροής ενέργειας σε όλο το σύστημά μας.

Μάθετε αν γεννηθήκατε για να αλλάξετε την ανθρώπινη συνειδητότητα 

Εκείνοι που έχουν κολλήσει στην ανθρώπινο τροχό για χάμστερ που το γήινο σύστημα έχει πλάσει, μόνο βραχυπρόθεσμη αλλαγή μπορούν να βιώσουν. Στον αντίποδα αυτό το ξύπνημα αποσκοπεί στην απελευθέρωση αυτών των ψυχών, από μια φυλακή που δεν έχουν καν την επίγνωση ότι βρίσκονται. Επανασυνδέοντας έναν πλανήτη και τους ανθρώπους του στην πέμπτη διάσταση φωτός.

Η ισορροπία, η εσωτερική δύναμη, η ευελιξία, ένα μυαλό διευρυμένο και μια καρδιά ανοιχτή επέρχονται μόνο όταν επαναφέρουμε τις κυτταρικές μας συχνότητες στην αγάπη.

Όλα αυτά προκύπτουν στο υλικό επίπεδο. Ανοίγουμε, τα μάτια μας στη χειραγώγηση, τα ψέματα, την απάτη.

Φόβος: Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο χειραγώγησης 

Ποιόν μπορούμε να εμπιστευτούμε;

Εμπιστευόμαστε το σύμπαν. Εμπιστευόμαστε την Πηγή. Εμπιστευόμαστε τον ανώτερο εαυτό μας. Εμπιστευόμαστε τους αγγέλους μας. Εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας. Εμπιστευόμαστε την ενέργεια. Η ευγνωμοσύνη, η συμπόνια και η δημιουργικότητα τοποθετούν το είναι μας σε υψηλότερες διαστάσεις της πραγματικότητας.

Η μαγεία είναι υψηλή συχνότητα. Η μαγεία βρίσκεται στη φύση, στη δημιουργικότητα, στις δονήσεις της αγάπης. Αναζητήστε την αγάπη, αναγνωρίστε το φόβο και αφήστε τον να φύγει. Ελαφρύνετε το φορτίο σας, κοσμικοί περιηγητές. Μαγεία υπάρχει παντού, στις καρδιές μας, στις ζωές μας στον κόσμο μας.

Αναπτύξτε τις συχνότητές σας και ανοίξτε την αγκαλιά σας στα θαύματα, τα μυστήρια και τον μυστικισμό αυτής της υπέροχης στιγμής. Περάστε το χρόνο σας με ευγνωμοσύνη. Καθίστε με τη μοναχικότητά σας. Χαλαρώστε με διαλογισμούς zen. Στοχαστείτε και ξεκουραστείτε. Η ενέργεια θα πάει όπου της δείξει η ροή του στόχου.

Ανοίξτε τις καρδίες σας στις συχνότητες της αγάπης, κοσμικοί ταξιδιώτες …

Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά ας έχουμε τον νου μας, γιατί τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται: Φοβού τους «Δαναούς» και δώρα φέροντας   



Πηγή www.hypnotherapy4u.gr – Μετάφραση: Άρτεμις Δημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .