Τετάρτη, Μαρτίου 10

Πρώτη φορά τέτοιο Ρεσιτάλ αλητείας ! ''ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑ...ΣΟΥΜΕ'' ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΔΡΑΣΗ'' ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Εδώ και τώρα οφείλει ο πρωθυπουργός να μαζέψει όλη αυτή την ένστολη αλητεία και τον πολιτικό της προϊστάμενο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πριν είναι αργά.
Ρεσιτάλ αλητείας

«Πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γα…σουμε» φώναζαν οι… εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της νεοσύστατης ομάδας «ΔΡΑΣΗ» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.

Ο Κλουζό της πολιτικής σκηνής ανέθεσε τμήμα της αστυνόμευσης σε ανεκπαίδευτους κακοποιούς, οι οποίοι συμπεριφέρονται κατά τα πρότυπα μπράβων και νταβατζήδων! Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς όσα είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των χθεσινών και προχθεσινών επεισοδίων...

Τα βίντεο των συμπλοκών καταδεικνύουν την ένδεια της αστυνομίας και τον επικίνδυνο τρόπο με τον οποίον ο μισθοφόρος υπουργός της κυβέρνησης αντιλαμβάνεται τα θέματα της Δημόσιας Τάξης.

 

 

Από τα πρώτα επεισόδια μετά την αψυχολόγητη και ακραία συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Νέας Σμύρνης μέχρι τις ανεκδιήγητες καταγραφές των άθλιων τύπων της περιβόητης πλέον ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που ωρύονταν εν μέση οδώ «πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γα…σουμε, τελειώσανε», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις και κοινωνικές συγκρούσεις είναι ορατός.

Εδώ και τώρα οφείλει ο πρωθυπουργός να μαζέψει όλη αυτή την ένστολη αλητεία και τον πολιτικό της προϊστάμενο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πριν είναι αργά.

Όταν ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του lockdown κόβει κρυφά βόλτες, παρακάθεται σε ομαδικά τραπεζώματα, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι του επιδεικνύουν τις κυνηγετικές τους ικανότητες με selfie στο διαδίκτυο, είναι αδιανόητο οι αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» να κυνηγούν τις οικογένειες με παιδιά στις πλατείες εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Εφόσον δεν αντιλαμβάνονται ότι η ελληνική κοινωνία μετά από δεκαετές μνημόνιο και έναν χρόνο εγκλεισμού λόγω Covid-19, πτωχοποιημένη και ταλαίπωρη, έχει εξαντλήσει τα τελευταία αποθέματα της υπομονής της, τότε πραγματικά είναι και ανίκανοι και επικίνδυνοι να κυβερνήσουν. Ως εδώ και μη παρέκει. 

Το γεγονός ότι ομάδα αγανακτισμένων διαδηλωτών επιτέθηκε και τραυμάτισε τον άτυχο αστυνομικό δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία για τέτοιες συμπεριφορές. Οι αστυνομικοί είναι όργανα της τάξης και όχι χούλιγκαν, ούτε πραιτοριανοί του κάθε Μιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .